Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor. Monitör VGA girişli olduğundan VGA to HDMI kablosu almıştık. HDMI kısmını kasaya takıyoruz. Hata nasıl çözülür? Dosya Ekleri IMG_20230907_162108.jpg 61 KB · Görüntüleme: 106 IMG_20230907_162059.jpg 92,1 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Arkadaşlar, kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor. Monitör VGA girişli olduğundan VGA to HDMI kablosu almıştık. HDMI kısmını kasaya takıyoruz. Hata nasıl çözülür?
CruaLHawK Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 404 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #2 Dönüştürücünün çalıştığından emin misin? Ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #3 Ben de dönüştürücü kullandığım bir sistem kullanmıştım ve hiç görüntü gelmiyordu. Sorun statik elektrikti. Kasayı demonte edip uzay montaj yapınca sorunsuz çalışıyordu. Artı 0 Eksi
Ben de dönüştürücü kullandığım bir sistem kullanmıştım ve hiç görüntü gelmiyordu. Sorun statik elektrikti. Kasayı demonte edip uzay montaj yapınca sorunsuz çalışıyordu.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 7 Eylül 2023 #4 Kullandığın dönüştürücü cacık bir dönüştürücü. PC açıklen 1-2 kere HDMI soketini çıkart ve tak, bekle, düzelir. Artı 0 Eksi
Kullandığın dönüştürücü cacık bir dönüştürücü. PC açıklen 1-2 kere HDMI soketini çıkart ve tak, bekle, düzelir.
KS KS Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 Showdown King dedi: Ben de dönüştürücü kullandığım bir sistem kullanmıştım ve hiç görüntü gelmiyordu. Sorun statik elektrikti. Kasayı demonte edip uzay montaj yapınca sorunsuz çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Uzay montaj nedir? Şimdi denicek çıkar tak yapmayı. Artı 0 Eksi
Showdown King dedi: Ben de dönüştürücü kullandığım bir sistem kullanmıştım ve hiç görüntü gelmiyordu. Sorun statik elektrikti. Kasayı demonte edip uzay montaj yapınca sorunsuz çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Uzay montaj nedir? Şimdi denicek çıkar tak yapmayı.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #6 Kyzer dedi: Uzay montaj nedir? Şimdi denicek çıkar tak yapmayı. Genişletmek için tıkla... Sistemdeki her şeyi kasanın dışına kurun. Artı 0 Eksi
Kyzer dedi: Uzay montaj nedir? Şimdi denicek çıkar tak yapmayı. Genişletmek için tıkla... Sistemdeki her şeyi kasanın dışına kurun.
KS KS Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #7 Showdown King dedi: Sistemdeki her şeyi kasanın dışına kurun. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Çıkar tak yaptım olmadı. Sorunun dönüştürücüde olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
Showdown King dedi: Sistemdeki her şeyi kasanın dışına kurun. Genişletmek için tıkla... Anlamadım Çıkar tak yaptım olmadı. Sorunun dönüştürücüde olduğuna emin misiniz?
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #8 Şu şekil kasanın dışında bütün bileşenleri kurup çalıştırın. Kyzer dedi: Anlamadım Çıkar tak yaptım olmadı. Sorunun dönüştürücüde olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sıfır mı aldınız? Artı 0 Eksi
Şu şekil kasanın dışında bütün bileşenleri kurup çalıştırın. Kyzer dedi: Anlamadım Çıkar tak yaptım olmadı. Sorunun dönüştürücüde olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sıfır mı aldınız?
KS KS Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #9 Showdown King dedi: Eki Görüntüle 1935522 Şu şekil kasanın dışında bütün bileşenleri kurup çalıştırın. Sanmıyorum. Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... 2.el aldık. 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bugün sabah da sorun yoktu ama bir anda monitör hata vermeye başladı. Showdown King dedi: Eki Görüntüle 1935522 Şu şekil kasanın dışında bütün bileşenleri kurup çalıştırın. Sanmıyorum. Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Valla ben böyle çıkartamam muhtemelen. 1 ay öncesine kadar sadece laptop kullanıyordum. Arkadaşlar hata hala devam ediyor.Siz bilmiyorsanız bile lütfen bilen kişileri etiketleyin.Moderatör olur üye olur farketmez. Son düzenleme: 7 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Showdown King dedi: Eki Görüntüle 1935522 Şu şekil kasanın dışında bütün bileşenleri kurup çalıştırın. Sanmıyorum. Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... 2.el aldık. 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bugün sabah da sorun yoktu ama bir anda monitör hata vermeye başladı. Showdown King dedi: Eki Görüntüle 1935522 Şu şekil kasanın dışında bütün bileşenleri kurup çalıştırın. Sanmıyorum. Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Valla ben böyle çıkartamam muhtemelen. 1 ay öncesine kadar sadece laptop kullanıyordum. Arkadaşlar hata hala devam ediyor.Siz bilmiyorsanız bile lütfen bilen kişileri etiketleyin.Moderatör olur üye olur farketmez.
KS KS Kyzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #10 CruaLHawK dedi: Dönüştürücünün çalıştığından emin misin? Ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sabaha kadar çalışıyordu. Nasıl test edeceğim ki çalışıp çalışmadığını? Nizel G dedi: Kullandığın dönüştürücü cacık bir dönüştürücü. PC açıklen 1-2 kere HDMI soketini çıkart ve tak, bekle, düzelir. Genişletmek için tıkla... Usta trendyola vga to hdmi yazınca bunlar çıkıyor zaten en üstte. Ben 60 liraya aldım bir elektronikçiden. İnternette de 60tl civarı Artı 0 Eksi
CruaLHawK dedi: Dönüştürücünün çalıştığından emin misin? Ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sabaha kadar çalışıyordu. Nasıl test edeceğim ki çalışıp çalışmadığını? Nizel G dedi: Kullandığın dönüştürücü cacık bir dönüştürücü. PC açıklen 1-2 kere HDMI soketini çıkart ve tak, bekle, düzelir. Genişletmek için tıkla... Usta trendyola vga to hdmi yazınca bunlar çıkıyor zaten en üstte. Ben 60 liraya aldım bir elektronikçiden. İnternette de 60tl civarı