borahangg Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte b560m h v2, ASUS DUAL RTX 4060, intel i5 11400f, Gskill ripjaws 2x8 3200mhz, Asus Tuf Gaming 550b, Msi mag forge m100r Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 4 Mart 2025 #1 Diğer konulara baktım böcek olduğuna kanât getirdim ama monitöre bir zararı var mıdır? Videosunu çektim hareket ederken ama konulmuyor buraya.
Diğer konulara baktım böcek olduğuna kanât getirdim ama monitöre bir zararı var mıdır? Videosunu çektim hareket ederken ama konulmuyor buraya.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 4 Mart 2025 #2 borahangg dedi: Diğer konulara baktım böcek olduğuna kanât getirdim ama monitöre bir zararı var mıdır? Videosunu çektim hareket ederken ama konulmuyor buraya. Genişletmek için tıkla... Youtube veya benzeri bir yere yükleyip link paylaşabilirsin.
borahangg dedi: Diğer konulara baktım böcek olduğuna kanât getirdim ama monitöre bir zararı var mıdır? Videosunu çektim hareket ederken ama konulmuyor buraya. Genişletmek için tıkla... Youtube veya benzeri bir yere yükleyip link paylaşabilirsin.
borahangg Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte b560m h v2, ASUS DUAL RTX 4060, intel i5 11400f, Gskill ripjaws 2x8 3200mhz, Asus Tuf Gaming 550b, Msi mag forge m100r Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 4 Mart 2025 #3 Golden.Nyks dedi: YouTube veya benzeri bir yere yükleyip link paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Golden.Nyks dedi: Youtube veya benzeri bir yere yükleyip link paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 4 Mart 2025
Golden.Nyks dedi: YouTube veya benzeri bir yere yükleyip link paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Golden.Nyks dedi: Youtube veya benzeri bir yere yükleyip link paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et