Monitörde "HDMI No Signal" Hatası

Auxillium

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle iyi forumlar. Sorunum 3 haftadır kullandığım bilgisayarımda son 3 gündür Apex legend, PUBG gibi oyunlarda HDMI no signal hatası alıyorum Apex Legends'de genellikle lobiye girmeye çalışırken oluyor. PUBG'de bazen lobi, bazen oyun içi alıyorum hatayı fakat CS:GO ve LOL için herhangi bir sorun olmuyor, gayet akıcı oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumluluk hatası olabilir. Oyunların Exe'sini Windows 8 uyumluluğuyla çalıştırı işaretle ve öyle çalıştırmayı dene. Kesin olmamakla birlikte sorunu çözmektedir.

Uyumluluk hatası olabilir. Oyunların Exe'sini Windows 8 uyumluluğuyla çalıştırı işaretle ve öyle çalıştırmayı dene. Kesin olmamakla birlikte sorunu çözmektedir.
hocam birçok şey denedim hdmı kablosu değiştim prizi değiştirdim sürücüleri değiştirdim ekran kartını söküp çıkardım ramları keza aynı şekilde en son bilgisayara full format attım tertemiz şuan normal kullanımda da yapmaya başladı acaba ekran kartına verilen voltaj az geliyor olabilir mi diye düşünüyorum çünkü ani yüklenmelerde gidiyor şuan kullanımdayım mesela
Az önce formattan sonra sadece tarayıcı açıkken yaklaşık 1 saat kullandım fakat origin, steam gibi programları açıp oyunları yüklemek istedim tekrar kapandı sanki bi yüklenmede kendini kapatıyor gibi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı