Güney Can Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #1 Monitör hoparlörü nasıl açılır?
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #2 Güney Can dedi: Monitör hoparlörü nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir ? İlk defa duyuyorum hoparlörlü monitör.
Güney Can dedi: Monitör hoparlörü nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir ? İlk defa duyuyorum hoparlörlü monitör.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 29 Ekim 2020 #3 HDMI, DP gibi sesi iletebilen bir kablo kullanırsanız veya direkt ses kablosu ile sesi iletirseniz hoparlörleri kullanabilirsiniz.
HDMI, DP gibi sesi iletebilen bir kablo kullanırsanız veya direkt ses kablosu ile sesi iletirseniz hoparlörleri kullanabilirsiniz.
Güney Can Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #4 SkyRose dedi: HDMI, DP gibi sesi iletebilen bir kablo kullanırsanız veya direkt ses kablosu ile sesi iletirseniz hoparlörleri kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DP kullanıyorum ve sesi monitöre vermeme rağmen olmuyor.
SkyRose dedi: HDMI, DP gibi sesi iletebilen bir kablo kullanırsanız veya direkt ses kablosu ile sesi iletirseniz hoparlörleri kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DP kullanıyorum ve sesi monitöre vermeme rağmen olmuyor.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 29 Ekim 2020 #5 Güney Can dedi: DP kullanıyorum ve sesi monitöre vermeme rağmen olmuyor. Genişletmek için tıkla... Monitörde hoparlör olduğuna emin misiniz?
Güney Can dedi: DP kullanıyorum ve sesi monitöre vermeme rağmen olmuyor. Genişletmek için tıkla... Monitörde hoparlör olduğuna emin misiniz?
Güney Can Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #6 SeastoreKing dedi: Monitör modeli nedir ? İlk defa duyuyorum hoparlörlü monitör Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Monitörde hoparlör olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... ASUS VG278QR olması lazım. SkyRose dedi: Monitörde hoparlör olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... ASUS VG278QR var diye biliyorum ve var evet.
SeastoreKing dedi: Monitör modeli nedir ? İlk defa duyuyorum hoparlörlü monitör Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Monitörde hoparlör olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... ASUS VG278QR olması lazım. SkyRose dedi: Monitörde hoparlör olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... ASUS VG278QR var diye biliyorum ve var evet.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 29 Ekim 2020 #7 @Güney Can Buradan monitörünüzü seçtiniz mi?
Güney Can Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #8 SkyRose dedi: @Güney Can Buradan monitörünüzü seçtiniz mi? Eki Görüntüle 719459 Genişletmek için tıkla... yaptım Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (106).png 126,1 KB · Görüntüleme: 3.752
SkyRose dedi: @Güney Can Buradan monitörünüzü seçtiniz mi? Eki Görüntüle 719459 Genişletmek için tıkla... yaptım
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 29 Ekim 2020 #9 Güney Can dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarından "Giriş" bölümüne bakın, ekran kartınızı seçin oradan. Olmazsa PC'yi yeniden başlatın. Yine olmazsa monitör menüsünü kurcalayın, belki orada bir ayar olabilir. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor
Güney Can dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarından "Giriş" bölümüne bakın, ekran kartınızı seçin oradan. Olmazsa PC'yi yeniden başlatın. Yine olmazsa monitör menüsünü kurcalayın, belki orada bir ayar olabilir. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.760 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #10 Joystick ile ''sound'' bölümünde ''mute'' açık kalmış olabilir. SS attığım görüntüde monitörün model numarası yazan kısım seçili olacak. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,3 KB · Görüntüleme: 3.840
Joystick ile ''sound'' bölümünde ''mute'' açık kalmış olabilir. SS attığım görüntüde monitörün model numarası yazan kısım seçili olacak.