Naiva Erdi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #1 Merhabalar ASUS VS229 mönitörüm var. 75Hz 5ms. Bir arkadaşım dedi ki 60Hz yaparsan mönitörün 1 ms olur dedi öyle bir şey var mı acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2018
Merhabalar ASUS VS229 mönitörüm var. 75Hz 5ms. Bir arkadaşım dedi ki 60Hz yaparsan mönitörün 1 ms olur dedi öyle bir şey var mı acaba ?
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Ağustos 2018 #2 Hayır sanmıyorum öyle bir şey olabileceğini. 1ms verebiliyor olsa idi özelliklere 1ms yazardı satıcı firma.
Hayır sanmıyorum öyle bir şey olabileceğini. 1ms verebiliyor olsa idi özelliklere 1ms yazardı satıcı firma.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 11 Ağustos 2018 #3 MS sabittir.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2018 #4 İnsan 20ms'in altındaki gecikmeleri algılayamaz. Monitörünüzü gönül rahatlığıyla 75Hz kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2018
İnsan 20ms'in altındaki gecikmeleri algılayamaz. Monitörünüzü gönül rahatlığıyla 75Hz kullanabilirsiniz.
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Ağustos 2018 #5 Cruslan dedi: İnsan 20ms nin altındaki gecikmeleri algılayamaz.Monitörünüzü gönül rahatlığıyla 75Hz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu ciddi ciddi söyledin mi ? Şurada gördüğün 20MS'in altında bir monitör ve "ghosting" yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa görenlerin gözü uzaylı gözü mü?
Cruslan dedi: İnsan 20ms nin altındaki gecikmeleri algılayamaz.Monitörünüzü gönül rahatlığıyla 75Hz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu ciddi ciddi söyledin mi ? Şurada gördüğün 20MS'in altında bir monitör ve "ghosting" yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa görenlerin gözü uzaylı gözü mü?
Naiva Erdi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2018 #6 Viktor R3znov dedi: Bunu ciddi ciddi söyledin mi ? Şurada gördüğün 20MS'in altında bir monitör ve "ghosting" yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa görenlerin gözü uzaylı gözü mü? Genişletmek için tıkla... Ben senin dediğini anladım ama gözle görülmesinde değilim ben 1ms oluyor mu olmuyor mu sıkıntı o
Viktor R3znov dedi: Bunu ciddi ciddi söyledin mi ? Şurada gördüğün 20MS'in altında bir monitör ve "ghosting" yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa görenlerin gözü uzaylı gözü mü? Genişletmek için tıkla... Ben senin dediğini anladım ama gözle görülmesinde değilim ben 1ms oluyor mu olmuyor mu sıkıntı o
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 12 Ağustos 2018 #7 Cruslan dedi: İnsan 20ms nin altındaki gecikmeleri algılayamaz.Monitörünüzü gönül rahatlığıyla 75Hz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Monitörüm düşük milisaniyeli değil hemen bir şey uydurmam lazım.
Cruslan dedi: İnsan 20ms nin altındaki gecikmeleri algılayamaz.Monitörünüzü gönül rahatlığıyla 75Hz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Monitörüm düşük milisaniyeli değil hemen bir şey uydurmam lazım.