papazinpilavi Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 152 Çözümler 1 9 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar 60Hz, 75Hz, 144Hz vs diyoruz. Bu aldığımız FPS değerlerini, monitör doğrudan etkiliyor mu? Yani iyi bir sistem kullanıp 60Hz veya 75Hz bir monitör performansı aşağı mı çekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2020
Arkadaşlar 60Hz, 75Hz, 144Hz vs diyoruz. Bu aldığımız FPS değerlerini, monitör doğrudan etkiliyor mu? Yani iyi bir sistem kullanıp 60Hz veya 75Hz bir monitör performansı aşağı mı çekiyor?
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 9 Şubat 2020 #2 Selamlar. Monitör FPS değerini etkilemez, daha yüksek HZ'e sahip monitörler daha fazla FPS görmenizi sağlar.
Selamlar. Monitör FPS değerini etkilemez, daha yüksek HZ'e sahip monitörler daha fazla FPS görmenizi sağlar.
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2020 #3 PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Selamlar. Monitör FPS değerini etkilemez, daha yüksek HZ'e sahip monitörler daha fazla FPS görmenizi sağlar. Genişletmek için tıkla... Görmek derken göz ile görmek. Gözünü hassas ve sisteminiz yüksek ise daha yüksek Hz'li monitör alınız. Oyun zevki daha bir güzel oluyor.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Selamlar. Monitör FPS değerini etkilemez, daha yüksek HZ'e sahip monitörler daha fazla FPS görmenizi sağlar. Genişletmek için tıkla... Görmek derken göz ile görmek. Gözünü hassas ve sisteminiz yüksek ise daha yüksek Hz'li monitör alınız. Oyun zevki daha bir güzel oluyor.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 9 Şubat 2020 #4 mfgsivaas5880 dedi: Görmek derken göz ile görmek. Gözünü hassas ve sisteminiz yüksek ise daha yüksek Hz'li monitör alınız. Oyun zevki daha bir güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bi salın beni ya
mfgsivaas5880 dedi: Görmek derken göz ile görmek. Gözünü hassas ve sisteminiz yüksek ise daha yüksek Hz'li monitör alınız. Oyun zevki daha bir güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bi salın beni ya
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Şubat 2020 #5 PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Hocam bi salın beni ya Genişletmek için tıkla... Takipteyiz amirim.