Monitörde ınput Signal not found hatası

Youne

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, satın alacağım bilgisayarı test ettiğimde böyle bir sorunla karşılaşıyorum. GPU stress testine soktuğumuzda da yaşadım. PSU'dan kaynaklı oldugunu düşünüp PSU'yu da stress testine soktum gene yaşadım bu sorunu. Sistem çalışıyor fakat monitör gidiyor.
RX580 8 GB Sapphire.
AMD Ryzen 5 2600.
8x2 3200MHz RAM.
B450 Plus anakart.
Sistem özellikleri.
1fbbabb7-987e-4bfb-9560-0be0660127ad.jpeg

Sistem çalışmıyor çöküyor psu yetmiyor olabilir ramlere bakmak gerekebilir cpu anakart vs vs , stres testinde olduğundan muhtemelen psu . Sadece anakartın usb ve soğutma devrelerinde gerekli voltaj kalıyor bunu klavyenin capslock tuşundan anlayabilirsin pc çalıştığında capslock yanıp söner çöktü ise işlemez.

RAM'i 2666 mhz'ye çek görüntü gelir.

Sistem çalışmıyor çöküyor PSU yetmiyor olabilir RAM'lere bakmak gerekebilir CPU anakart vs. Stres testinde olduğundan muhtemelen PSU. Sadece anakartın USB ve soğutma devrelerinde gerekli voltaj kalıyor bunu klavyenin Caps Lock tuşundan anlayabilirsin PC çalıştığında Caps Lock yanıp söner çöktü ise işlemez.

Ustam PSU tesstede gidiyor ekran sanırım PSU'dan kaynaklı ama Valorant'a girdiğimde anlık saniyelik drop yiyorum FPS'im 150-250'lerde olmasına rağmen ekran kartıyla da kaynaklı olabilir mi?

RAM'i 2666 MHz'ye çek görüntü gelir.

Neden böyle bir işlem yapmalıyım performansı kötü etkilemez mi?

Ustam PSU tesstede gidiyor ekran sanırım PSU'dan kaynaklı ama Valorant'a girdiğimde anlık saniyelik drop yiyorum FPS'im 150-250'lerde olmasına rağmen ekran kartıyla da kaynaklı olabilir mi?

Neden böyle bir işlem yapmalıyım performansı kötü etkilemez mi?
Kullandığın makinenin aynısı bende var. RAM 3200 olduğunda ekran kartı hemen voltaj hatası veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı