Ben de Vatan'dan XG27ACS modelini aldım, personele testten hiç bahsetmediğim halde depodan 2 tane sıfır kutu monitör getirmişti. Eğer ilk test edilen monitörde herhangi bir sorun çıkarsa anında diğer sıfır kutuyla değişim yapacakmış. Vatan'dan beklemediğim bir hizmetti ve çok şaşırmıştım.Bunun tek çözümü monitörü mağazadan almak, alırken de kontrol etmek. Ben dün Vatan'dan XG27UCS monitör aldım. Alırken personele de söyledim, "ölü piksel veya rahatsız edici bir ışık sızması çıkarsa kabul etmem" dedim. Personel bana "1 tane bile ölü piksel çıksa artık değişemiyoruz, Asus bana gönderin diyor. Ben buradan senin adına servise gönderim" dedi. Kontrol ettik ve sorun çıkmadı.
Ben de Vatan'dan XG27acs modelini aldım, personele testten hiç bahsetmediğim halde depodan 2 tane sıfır kutu monitör getirmişti. Eğer ilk test edilen monitörde herhangi bir sorun çıkarsa anında diğer sıfır kutuyla değişim yapacakmış. Vatan'dan beklemediğim bir hizmetti ve çok şaşırmıştım.
Bende elinizdeki monitörden vardı XG27ACS , 2k 180 hertz diye almıştım ama mağazada teşhirde olmadığından bakmadan almıştım Asus'a güvendim.Asus dünyadaki en kötü en agresif mat kaplamayı kullanmış bu monitöre, özellikle açık renklerde monitörün üzerinde vazelin sürmüşsün gibi bir kaplama mevcut.Parlaklığı yükselterek fark edebilirsin,monitörü birisine satıp bir üst versiyonunu görüp aldım.Ben de Vatan'dan XG27ACS modelini aldım, personele testten hiç bahsetmediğim halde depodan 2 tane sıfır kutu monitör getirmişti. Eğer ilk test edilen monitörde herhangi bir sorun çıkarsa anında diğer sıfır kutuyla değişim yapacakmış. Vatan'dan beklemediğim bir hizmetti ve çok şaşırmıştım.
Herhalde bu karardan da vazgeçmişler, ilginç.
Acil olarak sattım 6500 liraya verdim.Ekranı komple beyaz,kırmızı,sarı gibi renk yapın sonra ekrana yaklaşıp kaplamaya bakın 1 defa görürseniz sürekli gözünüze takılıyor.Rtings'de de bundan bahsedilmiş sağ aşağılarda "Text Clarity" kısmında Pixel Type bölümünde.@lmrtl Ben doğru rengi vermesi için ayarlarıyla epey oynadım ama bir anormallik fark edemedim. Başka monitörle yan yana bakmadıkça anlayamam sanırım.
Kaça sattınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.