Monitörde ışık sızması var mı?

Hocam sizce gerek var mı? Neredeyse herkesin baktığı ekran öyle zaten. Bize görüntüyü sadece fotoğraf yolu ile aktarabilirsiniz zaten de gerek yok.
Anladım hocam sağ olun sadece demek istediğim ben bu ekrana bakmıyorum ama siz bu bile normal demissiniz.

Hocam bi sorum olacaktı konuyu açmaya gerek duymadım. Ölü pixel testi de yaptım. Sorum şu ölü pixel testlerinde ölü olan pixel direkt göze çarpıyor mu? Çünkü ben çok baktım gözüme hiçbir şey çarpmadı fakat cok bakınca gözüm kamaşıyor ve sanki kendiliğinden noktalardan görüyorum. Çok detaylı baktım direkt belli oluyor mu hocam?

Anladım hocam sağ olun sadece demek istediğim ben bu ekrana bakmıyorum ama siz bu bile normal demissiniz.

Hocam yanlış anlaşılma olmasın, fotoğrafta olan görüntüye demedim. Siz kamerada öyle çıktı bu fotoğrafın böyle çıkmaması için ne yapmam gerekli dediniz, ve bende dedim ki o haliyle de gerek yok zaten her IPS panel gibi bizde sizin gördüğünüze yaklaşık değerler görüyoruz. Fotoğraftaki için demedim yani kısaca. Eğer fotoğraftaki gibi görseydiniz panel değişmesi gerekiyordu.

Nötr renk olarak çıkar, ya siyah ya beyaz ben ikisini de gördüm. Herhangi bir rengin içerisinde o renkle bağlantısız piksel var ise o ölü piksel oluyor.

Hocam böyle daha belirgin oldu sanki

Hocam böyle daha belirgin oldu sanki
Beyaz olan telefonun flaşı)

Hocam tekrardan demek istiyorum, normal normal normal ve tekrardan normal. Anormal ve yerinde olmaması gereken bir şey yok.
Hocam çok teşekkürler. Monitörü bugün aldım ilk günün heyecanıyla artık. Normalde işlerimde hep bir sorun çıkar fakat aldığım Dell monitorde ne ölü pixel ne de ışık sızmasıyla ilgili sorun çıkmadı. Tekrardan yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…