Selamlar. Monitörümde ışık sızması var mı acaba? Fotoğrafta niyeyse çok gibi görünüyor ancak gözle baktığımda siyah ekrana sol altta var birazcık onun dışında bir şey yok. Oyun oynarken vs rahatsız etmiyor ancak yine de sormak istedim sizlere.
Sorun yok, kullanmaya devam. Kamerada daha fazla görünür zaten. Sizi rahatsız etmediği sürece bir problem değil. Rahatsız ediyorsa eğer ne kadar olup olmadığından bağımsız bir problemdir. Çünkü günün sonunda görme duyunuza hitap ediyor.
Normalde bu monitörde sizin fotoğrafınızda çıkan kadar ışık sızması yok. Fotoğrafta fazla çıktığını söylemişsiniz zaten, sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok.
Selam. Monitörümde ışık sızması var mı acaba? Fotoğrafta niyeyse çok gibi görünüyor ancak gözle baktığımda siyah ekrana sol altta var birazcık onun dışında bir şey yok. Oyun oynarken vs rahatsız etmiyor ancak yine de sormak istedim sizlere.