3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Şubat 2022 #21 gen2 dedi: Fotograflarda gorunenlerin bazilari IPS glow. Onu sıkıntı etmene gerek yok fotograflarda daha fazla gorunur genelde monitorunun sag alt tarafinda bir miktar isik sizmasi var gibi gorunuyor. Bu da normal bir durum cogu monitorde karsilasiliyor. Genişletmek için tıkla... IPS glow yok hocam fotoğraf yanıltıyor ama normal emin misiniz?
gen2 dedi: Fotograflarda gorunenlerin bazilari IPS glow. Onu sıkıntı etmene gerek yok fotograflarda daha fazla gorunur genelde monitorunun sag alt tarafinda bir miktar isik sizmasi var gibi gorunuyor. Bu da normal bir durum cogu monitorde karsilasiliyor. Genişletmek için tıkla... IPS glow yok hocam fotoğraf yanıltıyor ama normal emin misiniz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2022 #22 Silinen üye dedi: IPS glow yok hocam fotoğraf yanıltıyor ama normal emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitorun 4 kosesinde isik sizmasi mi var yani?
Silinen üye dedi: IPS glow yok hocam fotoğraf yanıltıyor ama normal emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitorun 4 kosesinde isik sizmasi mi var yani?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Şubat 2022 #23 gen2 dedi: Monitorun 4 kosesinde isik sizmasi mi var yani? Genişletmek için tıkla... Bir tarafında var kenarında. Sızma bir kenarda var. gen2 dedi: Monitorun 4 kosesinde isik sizmasi mi var yani? Genişletmek için tıkla... Nornalmi yani.
gen2 dedi: Monitorun 4 kosesinde isik sizmasi mi var yani? Genişletmek için tıkla... Bir tarafında var kenarında. Sızma bir kenarda var. gen2 dedi: Monitorun 4 kosesinde isik sizmasi mi var yani? Genişletmek için tıkla... Nornalmi yani.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2022 #24 Silinen üye dedi: Bir tarafında var kenarında. Sızma bir kenarda var. Genişletmek için tıkla... Fotografta parlama gorunuyor sagda solda ve yukarida yanlis hatirlamiyorsam. Silinen üye dedi: Bir tarafında var kenarında. Sızma bir kenarda var. Nornalmi yani. Genişletmek için tıkla... Seni anlayamiyorum dostum.
Silinen üye dedi: Bir tarafında var kenarında. Sızma bir kenarda var. Genişletmek için tıkla... Fotografta parlama gorunuyor sagda solda ve yukarida yanlis hatirlamiyorsam. Silinen üye dedi: Bir tarafında var kenarında. Sızma bir kenarda var. Nornalmi yani. Genişletmek için tıkla... Seni anlayamiyorum dostum.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Şubat 2022 #25 gen2 dedi: Fotografta parlama gorunuyor sagda solda ve yukarida yanlış hatirlamiyorsam. Seni anlayamiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Olabilir dostum varsa IPS glow sizin dediğiniz gibi yani durum normal mi yasadigim onu soruyorum. gen2 dedi: Fotografta parlama gorunuyor sagda solda ve yukarida yanlış hatirlamiyorsam. Seni anlayamiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS glow varmış pardon özür dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
gen2 dedi: Fotografta parlama gorunuyor sagda solda ve yukarida yanlış hatirlamiyorsam. Seni anlayamiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Olabilir dostum varsa IPS glow sizin dediğiniz gibi yani durum normal mi yasadigim onu soruyorum. gen2 dedi: Fotografta parlama gorunuyor sagda solda ve yukarida yanlış hatirlamiyorsam. Seni anlayamiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam IPS glow varmış pardon özür dilerim.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2022 #26 Silinen üye dedi: Olabilir dostum varsa IPS glow sizin dediğiniz gibi yani durum normal mi yasadigim onu soruyorum. Hocam IPS glow varmış pardon özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Evet bir miktar glow var o sadece fotograflarda gorunuyor o yuzden ayirt edemedim ne kadar isik sizmasi oldugunu.
Silinen üye dedi: Olabilir dostum varsa IPS glow sizin dediğiniz gibi yani durum normal mi yasadigim onu soruyorum. Hocam IPS glow varmış pardon özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Evet bir miktar glow var o sadece fotograflarda gorunuyor o yuzden ayirt edemedim ne kadar isik sizmasi oldugunu.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Şubat 2022 #27 gen2 dedi: Evet bir miktar glow var o sadece fotograflarda gorunuyor o yuzden ayirt edemedim ne kadar isik sizmasi oldugunu. Genişletmek için tıkla... Peki bu IPS glow normal mi her monitörde olur mu ya da bu ışık sızması. gen2 dedi: Evet bir miktar glow var o sadece fotograflarda gorunuyor o yuzden ayirt edemedim ne kadar isik sizmasi oldugunu. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
gen2 dedi: Evet bir miktar glow var o sadece fotograflarda gorunuyor o yuzden ayirt edemedim ne kadar isik sizmasi oldugunu. Genişletmek için tıkla... Peki bu IPS glow normal mi her monitörde olur mu ya da bu ışık sızması. gen2 dedi: Evet bir miktar glow var o sadece fotograflarda gorunuyor o yuzden ayirt edemedim ne kadar isik sizmasi oldugunu. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 22 Şubat 2022 #28 Silinen üye dedi: Peki bu IPS glow normal mi her monitörde olur mu ya da bu ışık sızması. Genişletmek için tıkla... Normal.
Silinen üye dedi: Peki bu IPS glow normal mi her monitörde olur mu ya da bu ışık sızması. Genişletmek için tıkla... Normal.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Şubat 2022 #29 gen2 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Tüm monitörlede var mıdır bu durum. @gen2 gen2 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın biraz pimpiriğim biraz kusura bakmayın ama bakarsanız. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
gen2 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Tüm monitörlede var mıdır bu durum. @gen2 gen2 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın biraz pimpiriğim biraz kusura bakmayın ama bakarsanız.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 22 Şubat 2022 #30 Silinen üye dedi: Tüm monitörlede var mıdır bu durum. @gen2 Hocam kusura bakmayın biraz pimpiriğim biraz kusura bakmayın ama bakarsanız. Genişletmek için tıkla... Var evet.
Silinen üye dedi: Tüm monitörlede var mıdır bu durum. @gen2 Hocam kusura bakmayın biraz pimpiriğim biraz kusura bakmayın ama bakarsanız. Genişletmek için tıkla... Var evet.