Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Bu resimde ışık sızması var mı iade etmeli miyim? Dosya Ekleri IMG_20230903_224758.jpg 60,6 KB · Görüntüleme: 97
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Eylül 2023 #2 Bu nasıl bir renk tonu böyle, grili tonlarda olması gerekiyor. Siyahta böyle ise bana normal gelmedi.
Bu nasıl bir renk tonu böyle, grili tonlarda olması gerekiyor. Siyahta böyle ise bana normal gelmedi.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Siyah ekranda çeker misiniz fotoğrafı?
5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #4 Zheren dedi: Bu resimde ışık sızması var mı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraftan pek bir şey anlamayım bence bir sorun yok.
Zheren dedi: Bu resimde ışık sızması var mı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraftan pek bir şey anlamayım bence bir sorun yok.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 3 Eylül 2023 #5 Zheren dedi: Bu resimde ışık sızması var mı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Koyu renklerde az olması normal, fakat burada aşırı derecede.
Zheren dedi: Bu resimde ışık sızması var mı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Koyu renklerde az olması normal, fakat burada aşırı derecede.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 Quantum9 dedi: Bu nasıl bir renk tonu böyle, grili tonlarda olması gerekiyor. Siyahta böyle ise bana normal gelmedi. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta değişik çıkmıs nedense normalde gri tonlarda
Quantum9 dedi: Bu nasıl bir renk tonu böyle, grili tonlarda olması gerekiyor. Siyahta böyle ise bana normal gelmedi. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta değişik çıkmıs nedense normalde gri tonlarda
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #7 Desen olmuş işte ne güzel. İade etmezseniz masaüstü fotoğrafına güzel bir sulu boya efekti verecektir. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Desen olmuş işte ne güzel. İade etmezseniz masaüstü fotoğrafına güzel bir sulu boya efekti verecektir. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Eylül 2023 #8 Zheren dedi: Fotoğrafta değişik çıkmıs nedense normalde gri tonlarda Genişletmek için tıkla... Birkaç Foto daha çekin, asıl tonda kamera yakalıyor bazen.
Zheren dedi: Fotoğrafta değişik çıkmıs nedense normalde gri tonlarda Genişletmek için tıkla... Birkaç Foto daha çekin, asıl tonda kamera yakalıyor bazen.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #9 Normalde siyah fotoğraf çekince böyle gözüküyor nasıl düzeltirim?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Eylül 2023 #10 Zheren dedi: Normalde siyah fotoğraf çekince böyle gözüküyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Odanın ışığını açın.
Zheren dedi: Normalde siyah fotoğraf çekince böyle gözüküyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Odanın ışığını açın.