Monitörde ışık sızması

Cem Sonışıl

Kilopat
Monitörümü ışık sızması için test ettim, sözde ışık sızması gözükmüyor ama nedense herhangi bir oyuna girdiğimde, yükleme ekranında vs monitörün kenar kısımları renk değiştiriyor. Hafif ve biraz rahatsız ediyor doğrusu. Yükleme ekranlarında fark ettim bunu. Bir de yanılmıyorsam LoL'de sağ tık ile item aldığımda oluyor. Herhangi bir teorisi olan var mı acaba?

Işık sızması her monitörde olabiliyor, bunu firmalar da söylüyor diye biliyorum.

Hocam belirttiğim gibi sadece oyun yükleme ekranlarında vs görüyorum bu ışık sızmalarını, bilmiyorum ışık sızması da olmayabilir. Ne olduğunu çözemediğim için sormak istedim.

Hocam belirttiğim gibi sadece oyun yükleme ekranlarında vs görüyorum bu ışık sızmalarını, bilmiyorum ışık sızması da olmayabilir. Ne olduğunu çözemediğim için sormak istedim.
Tam olarak sorununun ne olduğunu insanlar hayal mi etsin hocam? Bir resim falan atsaydınız keşke.

Tam olarak sorununun ne olduğunu insanlar hayal mi etsin hocam? Bir resim falan atsaydınız keşke.
Resimle yakalayabilsem atardım mutlaka hocam zaten, anlık oluyor. Neyse sanırım kendi haline bırakmak en iyisi. En iyi ihtimalle değiştiririm monitörü.Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…