Monitörde "Kablo bağlantısını kontrol edin." yazıyor

Ogulcanzxx

Hectopat
Daha fazla  
Yukarda da belirttiğim gibi bu şekil kabloları bağladım ama böyle. bu arada ekran kartında bir sıkıntı yoktur. alalı 2-3 hafta olmadı bile.

Dosya Ekleri

• IMG_20201031_141747.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bağladığınız gözükmüyor. Arkasını çekip atarsanız daha iyi olur.

Kasa arkasında bağladınız yerin resmini çeker misin?

Nasıl bağladığınız gözükmüyor. Arkasını çekip atarsanız daha iyi olur.
Arkadaşlar ekran kartımı itopyadan aldım yaklaşık 20 gün falan olmuştur sıfır ambalajlı bir şekilde geldi ben mi beceremiyorum yoksa ekran kartı mi arizali
Kasa arkasında bağladınız yerin resmini çeker misin?
Çektim hocam bakabilirsiniz
Yukarıda da belirttiğim gibi bu şekil kabloları bağladım ama böyle. Bu arada ekran kartında bir sıkıntı yoktur. Alalı 2-3 hafta olmadı bile.

Arkadaşlar YT de bir video gördüm bu yeni nesil ekran kartlarında VGA to DVI çalışmıyormuş videoda adam VGA to HDMI bağlayıp monitöre görüntü geldi bende ondan sipariş ettim sorun ortadan kalkar değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20201031_155129.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:

Eğer sorun dönüştürücedeyse bir de anakarta bağlayıp deneyin. Görüntü gelirse dönüştürücüdendir.

Eğer sorun dönüştürücedeyse bir de anakarta bağlayıp deneyin. Görüntü gelirse dönüştürücüdendir.

Sorun dönüştürücudeymis hocam sanırım kullandığım dönüştürücüler eski tip ekran kartını destekliyormus yeni tip ekran kartlarında HDMI to VGA gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…