CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar resimdeki mürekkep midir ne ise yaptırmamıza rağmen tekrar oluşmaya başladı. Çözümü yok mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Arkadaşlar resimdeki mürekkep midir ne ise yaptırmamıza rağmen tekrar oluşmaya başladı. Çözümü yok mudur?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Haziran 2022 #2 Pikseller ölmüş gibi duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Haziran 2022 #3 RivalsX dedi: Pikseller ölmüş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Anlayamadı hocam bende ama bıktım ya. RivalsX dedi: Pikseller ölmüş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sırf bunun yüzünden 2 kere PC değiştim eski laptopum bu. Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Pikseller ölmüş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Anlayamadı hocam bende ama bıktım ya. RivalsX dedi: Pikseller ölmüş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sırf bunun yüzünden 2 kere PC değiştim eski laptopum bu.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Haziran 2022 #4 CypIosh dedi: Anlayamadı hocam bende ama bıktım ya. Sırf bunun yüzünden 2 kere PC değiştim eski laptopum bu. Genişletmek için tıkla... Yaptırdıktan önce de aynı yerde siyah leke duruyordu? Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Anlayamadı hocam bende ama bıktım ya. Sırf bunun yüzünden 2 kere PC değiştim eski laptopum bu. Genişletmek için tıkla... Yaptırdıktan önce de aynı yerde siyah leke duruyordu?
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Haziran 2022 #5 RivalsX dedi: Yaptırdıktan önce de aynı yerde siyah leke duruyordu? Genişletmek için tıkla... Evet ama yuvarlak yoktu. Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Yaptırdıktan önce de aynı yerde siyah leke duruyordu? Genişletmek için tıkla... Evet ama yuvarlak yoktu.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #6 Allah rahmet eylesin, git gide büyüyecek o karartı, arkadaşımın bilgisayarında oldu o olay. Dosya Ekleri 20211212_135546.jpg 16,9 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Haziran 2022 #7 Metehan Berk Asıcı dedi: Allah rahmet eylesin, gitgide büyüyecek o karaltı, arkadaşımın bilgisayarında oldu o olay. Genişletmek için tıkla... Yaptırırım tekrar sıkıntı olmaz 500 TL civarı bir şey ama neden tekrar oluyor. Artı 0 Eksi
Metehan Berk Asıcı dedi: Allah rahmet eylesin, gitgide büyüyecek o karaltı, arkadaşımın bilgisayarında oldu o olay. Genişletmek için tıkla... Yaptırırım tekrar sıkıntı olmaz 500 TL civarı bir şey ama neden tekrar oluyor.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #8 CypIosh dedi: Yaptırırım tekrar sıkıntı olmaz 500 TL civarı bir şey ama neden tekrar oluyor. Genişletmek için tıkla... Nedenini bizde araştırdık ama bulamadık Tekrar oluyorsa bu arada harici monitör almanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Yaptırırım tekrar sıkıntı olmaz 500 TL civarı bir şey ama neden tekrar oluyor. Genişletmek için tıkla... Nedenini bizde araştırdık ama bulamadık Tekrar oluyorsa bu arada harici monitör almanı tavsiye ederim.
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 581 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 21 Haziran 2022 #9 CypIosh dedi: Yaptırırım tekrar sıkıntı olmaz 500 TL civarı bir şey ama neden tekrar oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanma yani kullanma derken yeni monitör al hdmi la bağla hep tekrar tekrar 500 tl nereye kadar al bi 144 hz 165 hz monitör keyfine bak bence. Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Yaptırırım tekrar sıkıntı olmaz 500 TL civarı bir şey ama neden tekrar oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanma yani kullanma derken yeni monitör al hdmi la bağla hep tekrar tekrar 500 tl nereye kadar al bi 144 hz 165 hz monitör keyfine bak bence.
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Haziran 2022 #10 Metehan Berk Asıcı dedi: Nedenini bizde araştırdık ama bulamadık tekrar oluyorsa bu arada harici monitör almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.laptop için monitör almaya değmez. Artı 0 Eksi
Metehan Berk Asıcı dedi: Nedenini bizde araştırdık ama bulamadık tekrar oluyorsa bu arada harici monitör almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.laptop için monitör almaya değmez.