Monitörde karıncalanma oluyor

ajansmith

Femtopat
Videosunu telefondan çekip attım. Böyle karıncalanma oluyor hatta bazen ekran kapanıp geliyor. 2 tane VGA kablosu aldım yeni ikisinde de karıncalanma oldu eskisinde renkleri vermiyordu.

HOTRON E246588 VGA KABLOSU AWM STİLİ 20276 6FT (59748) benim kullandığım kablo buydu fakat bozulduğu için renk vermiyordu ama karıncalanma olmuyordu.

Trendyol'dan OEM Vga Kablosu Ekran Lcd Monitör Projeksiyon BaÄlantı Kablosu - Ãift Filtreli - 1.5 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu 2 farklı satıcıdan aldım ikisi de karıncalanma yapıyor acaba volt eksikliği falan mı var ben anlamadım sorun sadece VGA kablosunde önceden de almıştım yedek gene yapıyordu ama bendeki hotron markasında yapmıyordu. Neden olduğunu bilen var mı? Veya bu ürünün resmi bir satıcısı varsa Trendyol Hepsiburada vs. gibi yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Videosunu telefondan çekip attım. Böyle karıncalanma oluyor hatta bazen ekran kapanıp geliyor. 2 tane VGA kablosu aldım yeni ikisinde de karıncalanma oldu. Eskisinde renkleri vermiyordu.

HOTRON E246588 VGA KABLOSU AWM STİLİ 20276 6FT (59748) benim kullandığım kablo buydu fakat bozulduğu için renk vermiyordu ama karıncalanma olmuyordu.

Trendyol'dan OEM Vga Kablosu Ekran Lcd Monitör Projeksiyon BaÄlantı Kablosu - Ãift Filtreli - 1.5 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu 2 farklı satıcıdan aldım ikisi de karıncalanma yapıyor acaba volt eksikliği falan mı var? Ben anlamadım sorun sadece VGA kablosunda. Önceden de almıştım yedek gene yapıyordu ama bendeki hotron markasında yapmıyordu. Neden olduğunu bilen var mı? Veya bu ürünün resmi bir satıcısı varsa Trendyol Hepsiburada vs. gibi yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Kablo değil de portta olabilir sorun. Hafifçe kablonun hem bilgisayar hem monitor tarafını oynatın, değişliklik olacak mı diye bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı