Monitörde karıncalanma oluyor

Yalçın Akgün

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim monitörüm LG monitör modelini bilmiyorum, neyse monitörde HDMI kablosuyla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum 2 tane monitör var 1. Monitör HDMI kablosunu kullanıyorum, 2. Monitörde HDMI DP dönüştürücülü kablo kullanıyorum.
Ben önceden de bu kabloyu kullanıyordum fakat sorunu en azından çözebiliyordum HDMI kablosu oynuyordu yerine tekrar sokup sorunu çözüyordum, yeni kablo aldım ucu DP diğer ucu HDMI taktım monitöre sorunu çözemeden karıncalanıyor diğer monitöre takıyorum sorun yok ben bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir karıncalanmadan bahsediyorsun? Ekranın tamamımı bozuluyor yoksa uygulamalar mı bozuluyor?

Nasıl bir karıncalanmadan bahsediyorsun ekranın tamamımı bozuluyor yoksa uygulamalar mı bozuluyor.

Tamamını bozuyor uygulama falan alakasız yani ekran açıldığı gibi yeşil karıncalanmalar oluyor küçük küçük bazen de fazla karıncalanma oluyor beyaz olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…