Monitörde Karıncalanma ve Dııt Sesi

Paralyzer

Megapat
Daha fazla  
Ekranımda (her zaman olmasa da) bilgisayar açılırken bir dıt sesi geliyordu. Bu durumun ekranın fazla fişte kalıp ısınmasından dolayı olduğunu düşünmüştüm. O yüzden çoğunlukla bilgisayarı fişte bırakmıyordum. Yani gücü kesiyordum uyuduğum zamanlar. Bu gün bilgisayarı açtım ve masaüstüne geldikten 5-10 sn. sonra ekran bir anda ses çıkararak karıncalandı ardından yemyeşil bir ekran verdi ve masaüstüne geri döndü (bu olay bir 5 sn falan sürdü). Her şey normalleşti. Oyun açtım denedim, video açtım izledim. Hiçbir sorun yok. Bilgisayarı yeniden başlat dediğim zaman açılırken yine dıt sesi verip masaüstüne geliyor. Bu açılırken anlama veremediğim şeyler neden sıklıkla oluyor anlam veremedim bir türlü. Ekran ile ekran kartı arasındaki kablodan dolayı olduğunu söyleyenler de var karıncalanma olayının da bu sıklıkla olan bir şey değil yani yeni oldu bu olay. Çoğunlukla bilgisayar açılırken dıt sesi veriyordu. Bu gün olan olay ise endişelendirdi beni açıkçası. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

Sistem belirtin lütfen.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Sorun ekran kartı sürücüsü ile alakalıymış. Sorun çözüldü. Edit: Konuyu kilitleyemiyorum. Sorun çözüldüğüne göre siz bir el atarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı