Hüseyn Alieff
Hectopat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1521648269
Merhabalar, bilgisayarımın monitöründe karıncalanmalar mevcut. Eski ekran kartımdan kaynaklandığını düşünerek yeni ekran kartına geçtim ancak sorunun yinede devam etdiğini gördüm. Monitörün VGA kablosunu eski monitörden kalan VGA kalbosu ile değiştirdim sorunum çözüldü. Fakan 3 gün üstünden geçti ve yine monitörde karıncalanmalar mevcut. Bilgisayarımın masasının arkasında kalorifer mevcut. Acaba ısınmadanmı parazitleniyor kablolar? ve arasıra bilgisayarda bir iş gördüğünde (görev yöneticisinden birşey kapattığında veya saatin yanındaki gizlenmiş ikonların üzerine farenin ikinci düğmesiyle tıkladığında) karıncalanma duruyor ve 2-3 saniye sonra devam ediyor. Sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
Ekranın adabtörü farklı 3-lü prize, kasa farklı 3-lü prize takılı. Ekranın takılı olduğu prize televizyon ve anten takılı. Değiştirdiğimdede sorun devam ediyor.
Ekranın adabtörü farklı 3-lü prize, kasa farklı 3-lü prize takılı. Ekranın takılı olduğu prize televizyon ve anten takılı. Değiştirdiğimdede sorun devam ediyor.