Monitörde Kasma Sorunu

Mete KARATAŞ

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Belirttiğim gibi monitörde kasma var. Oyunlar normalde 30+ fps üstü olduğu zaman yağ gibi akması gerektiğini biliyorum fakat bu monitörde durum öyle değil, oyun 50 FPS'den aşağı düştüğü anda bir kasılma söz konusu oluyor (oyun orjinal Steam fps sayacından bakıyorum). Sorun nedir ? Lütfen yardımcı olun.
Monitör: BenQ GL950 A, buyrun bu da linki: http://www.benq.com/product/monitor/GL950A/. Monitör 1366x768 çözünürlüğe sahip. @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir monitörle denediğinizde sorun ortadan kalktığı için mi sorunun monitörde olduğuna karar verdiniz?

Oyun 50 FPS alırken böyle, zaten çoğu yerde de hatta sizde diyorsunuz, 30 FPS üstü kasmaz diye ayrıca başka mönitörde değil televizyonda denedim sorun yok gibi yarın tekrar test edip bilgi veririm.

Evet, test yaptım ve oyun 40 fps almasına rağmen kasmıyor. Üstelik şöyle bir şey de var: Oyun orta grafiklerde yine monitörün doğal çözünürlüğü olan 1366x768 çözünürlüğünde testte oyun daha iyi performans veriyor, dediğim gibi de 40 FPS alırken kasmıyor. @Ali Güngör

Yardım eden yok mu? Lütfen. @MF @Ali Güngör @Recep Baltaş @BilgisayarKurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Mortal Kombat Komplete Edition oyununda bilgisayarın kendi monütoründe kasıyor ama televizyonda kasmıyor. FPS 40 nın altı olmuyor.

CS:GO oyun, Asus GT 420 ekran kartı, İ3 560 işlemci, MSİ H55M-E33 anakart ve Win 8.1 işletim sistemi. Oyun resmen kasıyor yani 20 fps gibi oyun kasıyor, anlık donmalar da mevcut. @MF Kusura bakmayın, geç cevap verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…