Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 VendettaZxZ dedi: Zaten NVIDIA denetim masasında G-Sync gözükmüyor G-Sync HDMI ile aktive olmadığı için olabilir mi? G-Sync açsam bu sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla... G-Sync ekrandaki yırtılmaları oyunun FPS'i ile sabitleyerek düzeltir. Zaten daha çok oyun için kullanılan bir teknoloji. Sizin sorununuzla alakası yok. DP kullanın önce bir. Kablo ile alakalı mı değil mi onu öğrenelim.
VendettaZxZ dedi: Zaten NVIDIA denetim masasında G-Sync gözükmüyor G-Sync HDMI ile aktive olmadığı için olabilir mi? G-Sync açsam bu sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla... G-Sync ekrandaki yırtılmaları oyunun FPS'i ile sabitleyerek düzeltir. Zaten daha çok oyun için kullanılan bir teknoloji. Sizin sorununuzla alakası yok. DP kullanın önce bir. Kablo ile alakalı mı değil mi onu öğrenelim.
VendettaZxZ Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 30 Temmuz 2023 #12 sorunu cleartype ayarını kapatarak çözdüm yardımcı olduğunuz için teşekkürler