sanderos912 Kilopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:29 #11 Paronim dedi: Bu kadar güldüyseniz ya acının tatlı tebessü müdür ya da zaten miladinin dolduğunu biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Ölmedik ya bro alırız yenisini. Ne yapalım güleceğiz Allah ağlatmasın.
Paronim dedi: Bu kadar güldüyseniz ya acının tatlı tebessü müdür ya da zaten miladinin dolduğunu biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Ölmedik ya bro alırız yenisini. Ne yapalım güleceğiz Allah ağlatmasın.
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Dün 14:30 #12 Geçmiş olsun, bende monitörümü düşürerek panelimi kırmıştım
sanderos912 Kilopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:32 #13 kadirbgcii dedi: Geçmiş olsun hocam kesenin ağzını açmanız gerekecek xd. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim. Allah rahmet eylesin EmirHene dedi: Geçmiş olsun, bende monitörümü düşürerek panelimi kırmıştım Genişletmek için tıkla... Ya düşürsem gam yemeyeceğim. Kendi kendine intihar etti.
kadirbgcii dedi: Geçmiş olsun hocam kesenin ağzını açmanız gerekecek xd. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim. Allah rahmet eylesin EmirHene dedi: Geçmiş olsun, bende monitörümü düşürerek panelimi kırmıştım Genişletmek için tıkla... Ya düşürsem gam yemeyeceğim. Kendi kendine intihar etti.
Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 810 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri H610M RX 6600 i3 12100F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 22:27 #14 sanderos912 dedi: Ölmedik ya bro alırız yenisini. Ne yapalım güleceğiz Allah ağlatmasın. Genişletmek için tıkla... Amin amin.
sanderos912 dedi: Ölmedik ya bro alırız yenisini. Ne yapalım güleceğiz Allah ağlatmasın. Genişletmek için tıkla... Amin amin.