Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Bilgisayar kasamı masadan düşürdüm ve yeniden bağladıktan 1 gün sonra flaşlanan kırmızı çizgiler fark etmeye başladım. 2 tane farklı HDMI kablosu denedim ama hep aynı. Ekran kartında sorum olabilir mi?
Bilgisayar kasamı masadan düşürdüm ve yeniden bağladıktan 1 gün sonra flaşlanan kırmızı çizgiler fark etmeye başladım. 2 tane farklı HDMI kablosu denedim ama hep aynı. Ekran kartında sorum olabilir mi?
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #2 Ekranın fotoğrafını atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #3 Tuan_S dedi: Ekran kartında sorum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen. GPU ile PCB arasında atan lehimler olabilir. Artı 0 Eksi
Tuan_S dedi: Ekran kartında sorum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen. GPU ile PCB arasında atan lehimler olabilir.
KS KS Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #4 Bunun gibi kırmızı çizgiler gidip geliyor. Recep Baltaş dedi: Muhtemelen. GPU ile PCB arasında atan lehimler olabilir. Genişletmek için tıkla... Beyo_61 dedi: Ekranın fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri ApplicationFrameHost_Wp5IdoR8MU.png 52,9 KB · Görüntüleme: 78 Artı 0 Eksi
Bunun gibi kırmızı çizgiler gidip geliyor. Recep Baltaş dedi: Muhtemelen. GPU ile PCB arasında atan lehimler olabilir. Genişletmek için tıkla... Beyo_61 dedi: Ekranın fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...