Lord Tordah Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Yer pensilvanya 8 Haziran 2021 #1 Az önce bir arkadaşın ölü piksel konusunu okurken gözüme bir nokta takıldı. Bu nokta kırmızı. Biraz araştırdım ölü piksel olmayabilirmiş ve düzeltilme ihtimali varmış. Nasıl düzeltirim ben bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Az önce bir arkadaşın ölü piksel konusunu okurken gözüme bir nokta takıldı. Bu nokta kırmızı. Biraz araştırdım ölü piksel olmayabilirmiş ve düzeltilme ihtimali varmış. Nasıl düzeltirim ben bunu?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 8 Haziran 2021 #2 Intetnette videolar var, fix dead pixel yazarsanız ulaşabilirsiniz. Ancak garantisi varsa bence uğraşmayın servise gönderin.
Intetnette videolar var, fix dead pixel yazarsanız ulaşabilirsiniz. Ancak garantisi varsa bence uğraşmayın servise gönderin.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Haziran 2021 #3 Arkadaşın dediği gibi önce dead pixel olayını dene bence de. Videoyu açtığın gibi bilgisayar başından kalkmanı öneririm.
Arkadaşın dediği gibi önce dead pixel olayını dene bence de. Videoyu açtığın gibi bilgisayar başından kalkmanı öneririm.