Hocam sizin monitörünüz bozulmuştu diye biliyordum. Nasıl iyi mi? Ölü piksel çıktı mı?Merhaba, ghostingi azaltmak için 85'de kullanıyorum. İdealini merak ettiğim için açtım.
Model: MAG272CQR.
@SkyRose
İade ettim, yenisi bu.Hocam sizin monitörünüz bozulmuştu diye biliyordum. Nasıl iyi mi? Ölü piksel çıktı mı?
Ne sorun oluşmuştu hocam? Aynı monitörü kullanıyorduk da o yüzden soruuyorum.İade ettim, yenisi bu.
Tamam hocam.İade ettim, yenisi bu.
Ghosting fazla idi. Bunda daha az.Ne sorun oluşmuştu hocam? Aynı monitörü kullanıyorduk da o yüzden soruuyorum.
Evet ben de bundan şikayetçiyim. İade ile uğraşmak istemiyorum, alalı 6 ayı geçti zaten. İleride monitör alırsam 2. monitör olarak kullanabilirim. Şuan kullandığınız monitörden memnun musunuz?Ghosting fazla idi.
Memnunum. Bunda da az ghosting var ama çok göze batmıyor. Onun dışında iyi.Evet ben de bundan şikayetçiyim. İade ile uğraşmak istemiyorum, alalı 6 ayı geçti zaten. İleride monitör alırsam 2. monitör olarak kullanabilirim. Şuan kullandığınız monitörden memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.