Serhat Türkmen Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 467 Çözümler 3 22 Ekim 2020 #11 Zacsha dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünde ölü piksel gözükmez diye biliyorum, yanılıyor olabilirim
Zacsha dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünde ölü piksel gözükmez diye biliyorum, yanılıyor olabilirim
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #12 FalconPolat dedi: Ekran görüntüsünde ölü pikselin gözükeceğini sanmıyorum büyük ihtimal başka bir şey. Ekranı bembeyaz yap hala duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu ben de anlamadım zaten ekran görüntüsüyle gözükmesi bana da garip geldi. Beyaz ekranda da duruyor.
FalconPolat dedi: Ekran görüntüsünde ölü pikselin gözükeceğini sanmıyorum büyük ihtimal başka bir şey. Ekranı bembeyaz yap hala duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu ben de anlamadım zaten ekran görüntüsüyle gözükmesi bana da garip geldi. Beyaz ekranda da duruyor.
frederik Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #13 FalconPolat dedi: Ekran görüntüsünde ölü pikselin gözükeceğini sanmıyorum büyük ihtimal başka bir şey. Ekranı bembeyaz yap hala duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben telefonla falan çekti diye düşündüm.
FalconPolat dedi: Ekran görüntüsünde ölü pikselin gözükeceğini sanmıyorum büyük ihtimal başka bir şey. Ekranı bembeyaz yap hala duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben telefonla falan çekti diye düşündüm.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #14 frederik dedi: Ben telefonla falan çekti diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yöntemi uygulamalı mıyım?
frederik dedi: Ben telefonla falan çekti diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yöntemi uygulamalı mıyım?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Ekim 2020 #15 Bende de oldu aynısı. Bilgisayarı kapat aç düzelir.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #16 Kemânkeş- dedi: Bende de oldu aynısı. Bilgisayarı kapat aç düzelir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi, çok teşekkürler.
Kemânkeş- dedi: Bende de oldu aynısı. Bilgisayarı kapat aç düzelir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi, çok teşekkürler.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #17 Ölü pixel.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 22 Ekim 2020 #18 Zacsha dedi: Düzeldi, çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Her sıkıntıda ilk önce bir kapat-aç yönteminin denenmesinde fayda var.
Zacsha dedi: Düzeldi, çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Her sıkıntıda ilk önce bir kapat-aç yönteminin denenmesinde fayda var.
Venquizer Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 24 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #19 Bu işaret Steam açık olduğu için oluyor. Nedenn oluyor bilmiyorum ama Steam'i kapatarak sonucu görebilirsiniz.
Bu işaret Steam açık olduğu için oluyor. Nedenn oluyor bilmiyorum ama Steam'i kapatarak sonucu görebilirsiniz.