Herkese selam. Görselde işaretlediğim leke nedir bilgisi olan var mı? PC açıkken ölü piksel testindeki renklerde falan kendini göstermiyor. Hiçbir sorun sıkıntı yok hatta monitör kapalıyken bile belli etmiyor. Işıkta falan sadece flaşta belli ediyor hafif ne olduğunu bilen var mı?
Herkese selam. Görselde işaretlediğim leke nedir bilgisi olan var mı? PC açıkken ölü piksel testindeki renklerde falan kendini göstermiyor. Hiçbir sorun sıkıntı yok hatta monitör kapalıyken bile belli etmiyor. Işıkta falan sadece flaşta belli ediyor hafif ne olduğunu bilen var mı?
Hocam fotoğrafta flaştan dolayı gözükmüyor ama bence yanlış bezden dolayı öyle. Gözlük temizleme beziniz veya kolonyalı mendiliniz varsa onunla silin cam gibi olur.
Hocam fotoğrafta flaştan dolayı gözükmüyor ama bence yanlış bezden dolayı öyle. Gözlük temizleme beziniz veya kolonyalı mendiliniz varsa onunla silin cam gibi olur.
Hocam bu çizik değilki çizik tek çizgi halinde olur bu işaret parmağının başı kadar bişey banamı öyle geliyor yanlış silmeden dolayımı öyle oluyor bende anlamadım hiç nellide etmiyor normalde flaş açık gözüküyor. Varmı yokmu anlayamıyorsumuz gözümde bi kayboluyor sonra tekrar görüyorum bendemi sorun var anlamadım sizce bu nedir yani varmı yokmu banamı öyle geliyor söylermisiniz?? monitör yeni, fazla takıntılıyımda
Hocam bu çizik değilki çizik tek çizgi halinde olur bu işaret parmağının başı kadar bir şey banamı öyle geliyor yanlış silmeden dolayımı öyle oluyor bende anlamadım hiç nellide etmiyor normalde flash açık gözüküyor. Var mı? Yok mu anlayamıyorsumuz gözümde bir kayboluyor sonra tekrar görüyorum bendemi sorun var anlamadım sizce bu nedir yani var mı yok mu banamı öyle geliyor söyler misiniz? Monitör yeni, fazla takıntılıyımda.
Hocam varmı yokmu onu bile bilmiyorum ki belki yoktur çevremdeki kere soruyorum şizofreni diyorlar monitörü siliyorum sadece bez izi kalıyor bazen gözüme lekeler gözüküyor bazen gözükmüyor hergün 20-30 dk monitörü inceliyorum. Öyle bişey yokturda belkide bu takıntılar beni bitirdi bende anlamadım vallahi. Böyle monitör kapalıyken siyah lekeler var sanki(eğer varsa) bu nedir sizce çizik olmasının mümkünatı yok bu arada