erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 701 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #11 1yusuf_dslk dedi: (Eğer varsa) bu nedir sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafta bile çıkmamış nereden bilebilirim ki? 1yusuf_dslk dedi: Öyle bir şey yokturda belki de bu takıntılar beni bitirdi bende anlamadım vallahi. Genişletmek için tıkla... Obsesif Kompulsif Bozukluk Belirtileri ve Tedavisi | Acıbadem Obsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. www.acibadem.com.tr Obsesif kompulsif bozukluk testi - Acıbadem Hayat Obsesif kompulsif bozukluk yaşayıp yaşamadığınızı bu testle ölçebilirsiniz. www.acibadem.com.tr Bir psikyatriste görünmenizi tavsiye ederim.
1yusuf_dslk dedi: (Eğer varsa) bu nedir sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafta bile çıkmamış nereden bilebilirim ki? 1yusuf_dslk dedi: Öyle bir şey yokturda belki de bu takıntılar beni bitirdi bende anlamadım vallahi. Genişletmek için tıkla... Obsesif Kompulsif Bozukluk Belirtileri ve Tedavisi | Acıbadem Obsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. www.acibadem.com.tr Obsesif kompulsif bozukluk testi - Acıbadem Hayat Obsesif kompulsif bozukluk yaşayıp yaşamadığınızı bu testle ölçebilirsiniz. www.acibadem.com.tr Bir psikyatriste görünmenizi tavsiye ederim.