FradiEn Zeptopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 29 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Çizimci 10 Mart 2023 #1 Arkadaşlar iki saat önce böyle bir şey oluştu yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 1c32f4e4-5f3e-4186-a938-c88dacd08a15.jpg 49,3 KB · Görüntüleme: 66
Ebubekir Parlak Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #2 Ekranının mürekkebi akmış gibi duruyor geçmiş olsun. Çözüm yeni monitör
FradiEn Zeptopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 29 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Çizimci 10 Mart 2023 #3 Önceden de Böyle bir şey Oldu Ama Geçmişti Daha Detaylı Açıklayabilir misin?
Ebubekir Parlak Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #4 FradiEn dedi: Önceden de böyle bir şey oldu ama geçmişti daha detaylı açıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Mürekkep kendi kendine düzelen bir şey değil diye biliyorum. Mürekkepte monitörün içerisinde yağ gibi bir sıvı. Ekranı kör yapıyor. Daha öncekinin düzelmesi garip.
FradiEn dedi: Önceden de böyle bir şey oldu ama geçmişti daha detaylı açıklayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Mürekkep kendi kendine düzelen bir şey değil diye biliyorum. Mürekkepte monitörün içerisinde yağ gibi bir sıvı. Ekranı kör yapıyor. Daha öncekinin düzelmesi garip.
FradiEn Zeptopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 29 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Çizimci 10 Mart 2023 #5 Bir bilgisayarcıya Götürsem Tamir Edebilir mi Çünkü Yeni Monitor Alacak Param Yok maalesef
Ebubekir Parlak Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #6 FradiEn dedi: Bir bilgisayarcıya Götürsem Tamir Edebilir mi Çünkü Yeni Monitor Alacak Param Yok maalesef Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok ama tamirinin olacağını sanmıyorum. Şansını deneyebilirsin
FradiEn dedi: Bir bilgisayarcıya Götürsem Tamir Edebilir mi Çünkü Yeni Monitor Alacak Param Yok maalesef Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok ama tamirinin olacağını sanmıyorum. Şansını deneyebilirsin
FradiEn Zeptopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 29 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Çizimci 10 Mart 2023 #7 Peki Dostum İyi ünler
Ebubekir Parlak Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #8 FradiEn dedi: Peki Dostum İyi ünler Genişletmek için tıkla... Sanada
FradiEn Zeptopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 29 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Çizimci 11 Mart 2023 #9 PC'yi kapatmıştım şu an mürekebbin çoğu silinmiş yani sorun annem ekranı silerken içine kaçmış sorun çözüldü.
PC'yi kapatmıştım şu an mürekebbin çoğu silinmiş yani sorun annem ekranı silerken içine kaçmış sorun çözüldü.