hsekablan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #11 Abraham23 dedi: En sağlıklısı monitör arkası ve kasa arkası kablolama fotoğrafını atmak olacak hocam, o zamana kadar görüşürüz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Abraham23 dedi: En sağlıklısı monitör arkası ve kasa arkası kablolama fotoğrafını atmak olacak hocam, o zamana kadar görüşürüz Genişletmek için tıkla... Ben fotoğraf atacaktım atamadım SSD ışığı yandı onu çıkarıp temizlemek için tornavida aradım ama bulamadım neyse sonuç olarak PC bozuldu teşekkür Son düzenleme: 14 Ağustos 2024
Abraham23 dedi: En sağlıklısı monitör arkası ve kasa arkası kablolama fotoğrafını atmak olacak hocam, o zamana kadar görüşürüz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Abraham23 dedi: En sağlıklısı monitör arkası ve kasa arkası kablolama fotoğrafını atmak olacak hocam, o zamana kadar görüşürüz Genişletmek için tıkla... Ben fotoğraf atacaktım atamadım SSD ışığı yandı onu çıkarıp temizlemek için tornavida aradım ama bulamadım neyse sonuç olarak PC bozuldu teşekkür