Monitörde "No sinyal" hatası

leptop 52

Hectopat
Daha fazla  
Google'da gezerken no sinyal hatasını aldım ve 2 haftadır alıyorum. Ara sıra PC kapa aç yaptım da düzeliyor, HDMI ile bağlanıyorum. Sizce neden kaynaklanır?

Ekran kartının soketinde veya ekranın soketinde bir sorun olabilir deneyebileceğin başka bir cihaz varsa dene en azdından sorunun hangisinde olduğunu anlarsın.

Ben kendi açımdan problemi açıklayayım. Bu ekran no signal ve sistem kitlenmesi deniyor. Wattman hatası da deniyor. Sorunun kesinlikle donanım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bana göre yüzde yüz yazılım hatasından kaynaklanıyor. Aylardır denemediğim seyler kalmadı. Hala ara ara bende no signal alıyorum. Bazen yeniden başlatınca wattman ayarlarina geri dönüldü diyor bazen wattman hatası çıkmıyor. Mesela son 7 gündür hiç no signal veya wattman almadım. Bazen pc acilinca 1 dj icinde yapıyor yeniden başlatınca düzeliyor ve o gün boyunca hiç yapmıyor. Çözümü bence yok.
Ekran kartına overclock yaptım saatlerce oyle 80 derecelerde de oyun oynadım pc ne kitlendi ne bişey oldu. Undervolt yapın dediler o da çözüm olmadı. Farklı sürücüler de kurdum oda çözüm olmadı. Bir ara sistemi kasadaki power tuşundan acip kapatiyordum baya 1-2 ay no signal almamıştım (cok ilginç degil mi) Ama baslattan kapatip açınca kesin ilk açılışta no signal oluyordu😂Yani senin anlicagin dua edip öyle kullanican pcyi. 😂😂 Ne zaman no signal verip vermiyecegi belli olmuyor. Rx serisinnde malesef böyle bir sıkıntı mevcut. Ben alıştım artik şaşırmıyorum 😂 Ama ekran kartinin performansindan çok memnunum yoksa çekilmez vallahi 😂

Oyundayken veya Google sinyal yok hatası alıyorum. Kasa çalışıyor, HDMI baglantısı ve kasayı kapatıp açınca düzeliyor. Sizce neden olur, AMD ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı