Monitörde noktadan ufak ölü piksel var

Petrov

Hectopat
4 gün önce aldığım monitörde ufacık nokta şeklinde bir ölü piksel çıktı görev çubuğunda 5. uygulamanın üstüne denk geliyor, oyunlarda falan ne kadar odaklansam da göremiyorum bazen zar zor görünüyor. Bu zamanla artar mı veya garanti kapsamında mı? Mağaza bu kadarcık şeyi arıza sayıp değişim yapar mı?

Artabilir. Benim eski monitörümde 2 yıl boyunca 1 adet ölü pixel vardı artmamıştı fakat sizde de artmaz diyemem.

LG değişim vermişti dediğiniz ile aynı boyut için başka marka ne yapar bilemiyorum.

Ben de 2-3 hafta önce Amazon’dan MSI G27C7 monitör aldım. Bende de çok ufak 1 tane ölü piksel çıktı. İade etmedim. Zamanla ne olur bilmiyorum. Konunun takipçisiyim.

Bildiğim kadarıyla garanti kapsamına giriyor çünkü sizden kaynaklı bir sorun değil değiştirmeleri gerekir.

Şimdi mağazaya yazdımdeğişim yapmazlarsa bekliyeceğim 1 ay çünkü garanti işleri çok uzun sürebilir ramazanda monitörsuz kalmayım.
Ben de 2-3 hafta önce Amazon'dan MSI G27C7 monitör aldım. Bende de çok ufak 1 tane ölü piksel çıktı. İade etmedim. Zamanla ne olur bilmiyorum. Konunun takipçisiyim.

Bazı kaynaklarda 4 5 tane ölü piksel gerekli yazıyor bende biraz beklesemmı diye düşünüyorum çünkü cidden çok ufak çok odaklanmam gerekiyor fark etmek için.

Son düzenleme:
Ramazandan sonra verebilirsiniz ilk 6 ay olan sorunlar ayıplı mal kapsamına giriyor değişim istediğinizi özellikle belirtin ki tamir panel değişimi yapmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…