emrebk123 Decapat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 66 23 Nisan 2021 #1 Yeni monitör ve aldım ASUS'un mağazada test ettik. İyi bir ekran kartı vardı mağazada ölü piksel falan yoktu bütün renklerde denedik evde, ekranda bir tane ölü piksel var. Kartım GT 630 karttan dolayımı sizce.
Yeni monitör ve aldım ASUS'un mağazada test ettik. İyi bir ekran kartı vardı mağazada ölü piksel falan yoktu bütün renklerde denedik evde, ekranda bir tane ölü piksel var. Kartım GT 630 karttan dolayımı sizce.
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Nisan 2021 #2 https://tekmoloji.com/ekrandaki-olu-bir-piksel-nasil-duzeltilir-2963/
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyuduğunuz zaman yanınıza koyun ışık rahatsız etmesin sizi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyuduğunuz zaman yanınıza koyun ışık rahatsız etmesin sizi.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 23 Nisan 2021 #4 Forse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyuduğunuz zaman yanınıza koyun ışık rahatsız etmesin sizi. Genişletmek için tıkla... Bunların faydası oluyor mu ki?
Forse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyuduğunuz zaman yanınıza koyun ışık rahatsız etmesin sizi. Genişletmek için tıkla... Bunların faydası oluyor mu ki?
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Nisan 2021 #5 156318 dedi: Bunların faydası oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Tabii oluyor.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Nisan 2021 #6 156318 dedi: Bunların faydası oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Ben de işe yaradı. 4 ölü piksel vardı artık yok.
156318 dedi: Bunların faydası oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Ben de işe yaradı. 4 ölü piksel vardı artık yok.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 23 Nisan 2021 #7 AskerGeldi1 dedi: Tabii oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, oluyormuş. Videonun altında olumlu yorumlar bayağı var.
AskerGeldi1 dedi: Tabii oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, oluyormuş. Videonun altında olumlu yorumlar bayağı var.
emrebk123 Decapat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 66 23 Nisan 2021 #8 Forse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyuduğunuz zaman yanınıza koyun ışık rahatsız etmesin sizi. Genişletmek için tıkla... 1 saat kalmak zorunda mı?
Forse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Uyuduğunuz zaman yanınıza koyun ışık rahatsız etmesin sizi. Genişletmek için tıkla... 1 saat kalmak zorunda mı?
cemoleos Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Nisan 2021 #9 emrebk123 dedi: 1 saat kalmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Geçene kadar dursun gerekirse 12 saatliğinden aç geçene kadar dursun.
emrebk123 dedi: 1 saat kalmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Geçene kadar dursun gerekirse 12 saatliğinden aç geçene kadar dursun.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Nisan 2021 #10 emrebk123 dedi: 1 saat kalmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... 1 saat değil o video 12 saat. Diyorum uyumadan önce rahatsız olmadığınız bir yere koyun diye. Garantiyle uğraşın istiyorsanız.
emrebk123 dedi: 1 saat kalmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... 1 saat değil o video 12 saat. Diyorum uyumadan önce rahatsız olmadığınız bir yere koyun diye. Garantiyle uğraşın istiyorsanız.