Monitörde ölü piksel mi var?

Teachermann

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ekran siyahken bir görüntü var laptopta. Bu bir ekran yanmasi mi ölü piksel mi nedir? Ben ölü piksel testi yaptığımda çıkmıyor. Video atamıyorum desteklemiyor diyor. Eğer nasıl alabileceğimi söylerseniz videoda daha net görünüyor.

Bakın böyle.

Dosya Ekleri

• 20231212_195919.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20231212_195912.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 82
  • 17024055031912394975917153278999.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 71

Hocam bu daha çok darbe almış gibi.

o bölgeye parmağınız ile hafif bastırır mısınız? ayrıca video için YT yükleyip liste dışı şeklinde bize atabilirsiniz.

O bölgeye parmağınız ile hafif bastırır mısınız? Ayrıca video için YT yükleyip liste dışı şeklinde bize atabilirsiniz.

Bastırınca bir gidip sonra geri geliyor. Videoyu YouTube'a yükledim birazdan atacağım.

Hocam hiç öyle bir şey olmadı ama. En azından bildiğim kadarıyla.

o bölgeye parmağınız ile hafif bastırır mısınız? ayrıca video için YT yükleyip liste dışı şeklinde bize atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Darbe almış hocam, ölü piksel dediğimiz çok farklı bir şey.

Yapacak bir şey yok mu? Aslında video izlerken bir şey izlerken sıkıntı yok da. Ama işte siyah ekranda bilgisayar açılırken falan görünüyor.
Maalesef yapacak bir şey yok hocam, siz işinize odaklanınca onu görmezsiniz bile merak etmeyin. İstiyorsanız size moral olsun diye kendi monitörümün halini atayım da halinize şükredin.

Maalesef yapacak bir şey yok hocam, siz işinize odaklanınca onu görmezsiniz bile merak etmeyin. İstiyorsanız size moral olsun diye kendi monitörümün halini atayım da halinize şükredin.

Yok hocam da. Üzüldüm yani siyah ekran dışında görünmüyor hiç. Napalm sağlık olsun bunu halledelim desek ekranın mi değişmesi lazım.

Yok hocam da. Üzüldüm yani siyah ekran dışında görünmüyor hiç. Napalm sağlık olsun bunu halledelim desek ekranın mi değişmesi lazım.
Evet hocam ekranın değişmesi lazım. Ama kesinlikle önermiyorum benim bildiğim monitör parçalarını değiştirmek monitörün parasını geçebiliyor.

Ölü pixel değil, hasar kaynaklı olabilir ama parmakla bastırıp çekince geri gelmesi de düzelebileceğini gösteriyor sanırım. Bende de bu şekilde vardı arada bir bastıra bastıra düzelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…