T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #11 Zerolite dedi: Ölü pixel değil, hasar kaynaklı olabilir ama parmakla bastırıp çekince geri gelmesi de düzelebileceğini gösteriyor sanırım. Bende de bu şekilde vardı arada bir bastıra bastıra düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bastırıp durayım mi yoksa öneriyor musunuz yani?
Zerolite dedi: Ölü pixel değil, hasar kaynaklı olabilir ama parmakla bastırıp çekince geri gelmesi de düzelebileceğini gösteriyor sanırım. Bende de bu şekilde vardı arada bir bastıra bastıra düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bastırıp durayım mi yoksa öneriyor musunuz yani?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #12 Teachermann dedi: Bastırıp durayım mi yoksa öneriyor musunuz yani? Genişletmek için tıkla... Arada PC'yi açınca falan ufak bastırırsın hocam böyle sürekli bastır demiyorum bir de sert bastırma zaten daha kötü olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
Teachermann dedi: Bastırıp durayım mi yoksa öneriyor musunuz yani? Genişletmek için tıkla... Arada PC'yi açınca falan ufak bastırırsın hocam böyle sürekli bastır demiyorum bir de sert bastırma zaten daha kötü olabilir.
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #13 Zerolite dedi: Arada PC'yi açınca falan ufak bastırırsın hocam böyle sürekli bastır demiyorum bir de sert bastırma zaten daha kötü olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
Zerolite dedi: Arada PC'yi açınca falan ufak bastırırsın hocam böyle sürekli bastır demiyorum bir de sert bastırma zaten daha kötü olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2023 #14 Sorununuz çözüldüyse sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyip konuyu mesaja kapatırsanız seviniriz. Teachermann dedi: Tamam hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
Sorununuz çözüldüyse sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyip konuyu mesaja kapatırsanız seviniriz. Teachermann dedi: Tamam hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #15 Teknik Servis dedi: Sorununuz çözüldüyse sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyip konuyu mesaja kapatırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu hiç beceremedim telefondan giriyorum mesaja basınca bir seçenek görünmüyor. Tarif ederseniz yapabilirim artık. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
Teknik Servis dedi: Sorununuz çözüldüyse sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyip konuyu mesaja kapatırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu hiç beceremedim telefondan giriyorum mesaja basınca bir seçenek görünmüyor. Tarif ederseniz yapabilirim artık.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2023 #16 Teachermann dedi: Hocam bunu hiç beceremedim telefondan giriyorum mesaja basınca bir seçenek görünmüyor. Tarif ederseniz yapabilirim artık. Genişletmek için tıkla... @Yener K.
Teachermann dedi: Hocam bunu hiç beceremedim telefondan giriyorum mesaja basınca bir seçenek görünmüyor. Tarif ederseniz yapabilirim artık. Genişletmek için tıkla... @Yener K.