autumnn Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Monitörümde siyah bir nokta var. Tırnagım ile oraya goturunce sanki göçük varmıs gibi oluyor.
L LentiX Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi buradan bakın hocam ben göremedim.
MaxMedusa Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 428 Çözümler 3 6 Aralık 2024 #3 Ölü piksel hocam. Şurayı diyorsanız.
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 520 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 6 Aralık 2024 #4 Arkadaşın attığı siteden ölü piksel testi yaparsanız kesin sonuç alırsınız. Ölü piksel testinde yanlış gösterme gibi bir ihtimal yok.
Arkadaşın attığı siteden ölü piksel testi yaparsanız kesin sonuç alırsınız. Ölü piksel testinde yanlış gösterme gibi bir ihtimal yok.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 6 Aralık 2024 #5 autumnn dedi: Monitörümde siyah bir nokta var. Tırnagım ile oraya goturunce sanki göçük varmıs gibi oluyor. Eki Görüntüle 2367880 Genişletmek için tıkla... Bu soruya marka model yaş ve bağlantı türü de yazilmalıydı!
autumnn dedi: Monitörümde siyah bir nokta var. Tırnagım ile oraya goturunce sanki göçük varmıs gibi oluyor. Eki Görüntüle 2367880 Genişletmek için tıkla... Bu soruya marka model yaş ve bağlantı türü de yazilmalıydı!
autumnn Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 MaxMedusa dedi: Ölü piksel hocam. Eki Görüntüle 2367887 Şurayı diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Evet orası ölü piksel testinde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? ORHAN.2024 dedi: Bu soruya marka model yaş ve bağlantı türü de yazilmalıydı! Genişletmek için tıkla... alienware 360 hz 2 yıldır kullanıyorum Dün böyle bir yer yoktu sabah uyandıgımda gördüm. Çıkıntı gibi bir şey var. Parmağım ile üstünden geçince hissediyorum yani.
MaxMedusa dedi: Ölü piksel hocam. Eki Görüntüle 2367887 Şurayı diyorsanız. Genişletmek için tıkla... Evet orası ölü piksel testinde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? ORHAN.2024 dedi: Bu soruya marka model yaş ve bağlantı türü de yazilmalıydı! Genişletmek için tıkla... alienware 360 hz 2 yıldır kullanıyorum Dün böyle bir yer yoktu sabah uyandıgımda gördüm. Çıkıntı gibi bir şey var. Parmağım ile üstünden geçince hissediyorum yani.
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 520 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 6 Aralık 2024 #7 autumnn dedi: Evet orası ölü piksel testinde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Alienware 360 Hz 2 yıldır kullanıyorum. Dün böyle bir yer yoktu sabah uyandıgımda gördüm. Çıkıntı gibi bir şey var. Parmağım ile üstünden geçince hissediyorum yani. Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsiniz. Herhangi bir darbe almadan durduk yere olduysa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Tabii garanti devam ediyorsa.
autumnn dedi: Evet orası ölü piksel testinde gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Alienware 360 Hz 2 yıldır kullanıyorum. Dün böyle bir yer yoktu sabah uyandıgımda gördüm. Çıkıntı gibi bir şey var. Parmağım ile üstünden geçince hissediyorum yani. Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsiniz. Herhangi bir darbe almadan durduk yere olduysa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Tabii garanti devam ediyorsa.