A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar geçen İncehesap'ta bir hevesle ASUS monitör aldım ancak galiba 1 adet ölü piksel çıktı. Profesyonel arkadaşlar için bir görsel ekledim, bu ölü piksel midir? Ölü piksel ise ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar geçen İncehesap'ta bir hevesle ASUS monitör aldım ancak galiba 1 adet ölü piksel çıktı. Profesyonel arkadaşlar için bir görsel ekledim, bu ölü piksel midir? Ölü piksel ise ne yapmamı tavsiye edersiniz?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2020 #2 Islak mendille silin tekrar bakın. Hala duruyorsa Ölü Pixel var.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #3 Telefondan çekildiği için yansıma falan da var belki bir leke de olabilir ölü piksel de olabilir
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 23 Aralık 2020 #4 Ölü piksel gibi duruyor. 1-2 piksel olunca dikkate almıyorlar fazla herhalde ama sizin en doğal hakkınız olduğundan iade talebi oluşturabilirsiniz.
Ölü piksel gibi duruyor. 1-2 piksel olunca dikkate almıyorlar fazla herhalde ama sizin en doğal hakkınız olduğundan iade talebi oluşturabilirsiniz.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #5 379401 dedi: Islak mendille silin tekrar bakın. Hala duruyorsa Ölü Pixel var. Genişletmek için tıkla... Biraz silmeye çalıştım çıkmadı fazla yüklenmedim. Eren1661 dedi: Telefondan çekildiği için yansıma falan da var belki bir leke de olabilir ölü piksel de olabilir Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştım çıkmadı. Addvar dedi: Ölü piksel gibi duruyor. 1-2 piksel olunca dikkate almıyorlar fazla herhalde ama sizin en doğal hakkınız olduğundan iade talebi oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görseldeki gibi gerçekte büyük gözükmüyor. Ufak bir şeffaf siyah gibi bir nokta.
379401 dedi: Islak mendille silin tekrar bakın. Hala duruyorsa Ölü Pixel var. Genişletmek için tıkla... Biraz silmeye çalıştım çıkmadı fazla yüklenmedim. Eren1661 dedi: Telefondan çekildiği için yansıma falan da var belki bir leke de olabilir ölü piksel de olabilir Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştım çıkmadı. Addvar dedi: Ölü piksel gibi duruyor. 1-2 piksel olunca dikkate almıyorlar fazla herhalde ama sizin en doğal hakkınız olduğundan iade talebi oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görseldeki gibi gerçekte büyük gözükmüyor. Ufak bir şeffaf siyah gibi bir nokta.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #6 Arseyus dedi: Biraz silmeye çalıştım çıkmadı fazla yüklenmedim. Biraz uğraştım çıkmadı. Görseldeki gibi gerçekte büyük gözükmüyor. Ufak bir şeffaf siyah gibi bir nokta. Genişletmek için tıkla... İade etme hakkınız var iade edip başka bir siteden alabilirsiniz
Arseyus dedi: Biraz silmeye çalıştım çıkmadı fazla yüklenmedim. Biraz uğraştım çıkmadı. Görseldeki gibi gerçekte büyük gözükmüyor. Ufak bir şeffaf siyah gibi bir nokta. Genişletmek için tıkla... İade etme hakkınız var iade edip başka bir siteden alabilirsiniz
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 23 Aralık 2020 #7 Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Bir de şuradan test eder misiniz.
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Bir de şuradan test eder misiniz.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #8 Ölü piksel gibi duruyor bembeyaz sayfada siyah bir nokta.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #9 316874 dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Bir de şuradan test eder misiniz. Genişletmek için tıkla... Ordanda gözüküyor. Sadece siyah renkte gözükmüyor Arseyus dedi: Ordanda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Eren1661 dedi: İade etme hakkınız var iade edip başka bir siteden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ufak bir siyah nokta için uğraşmaya değer mi onu bilmiyorum.
316874 dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Bir de şuradan test eder misiniz. Genişletmek için tıkla... Ordanda gözüküyor. Sadece siyah renkte gözükmüyor Arseyus dedi: Ordanda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Eren1661 dedi: İade etme hakkınız var iade edip başka bir siteden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ufak bir siyah nokta için uğraşmaya değer mi onu bilmiyorum.