S Sparding2 Hectopat Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 3 29 Eylül 2021 #1 Monitörü yeni aldım ve ölü piksel olmasından korkuyorum fakat göremedim bir şey. Bir de siz bakın. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-09-29 at 00.49.02.jpeg 100,1 KB · Görüntüleme: 149
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 29 Eylül 2021 #2 Yok gibi gozukuyor.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #3 Hocam siz anlamadıysanız biz buradan nasıl anlayalım? Diğer renkler ile denediniz mi?
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.142 Çözümler 3 29 Eylül 2021 #4 Sparding2 dedi: Monitörü yeni aldım ve ölü piksel olmasından korkuyorum fakat göremedim bir şey. Bir de siz bakın. Genişletmek için tıkla... hangi modeli aldın merak ettim. ölü pixel olup olmadığını senin anlaman lazım. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com
Sparding2 dedi: Monitörü yeni aldım ve ölü piksel olmasından korkuyorum fakat göremedim bir şey. Bir de siz bakın. Genişletmek için tıkla... hangi modeli aldın merak ettim. ölü pixel olup olmadığını senin anlaman lazım. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 777 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 29 Eylül 2021 #5 Oğuzhan18 dedi: hangi modeli aldın merak ettim. ölü pixel olup olmadığını senin anlaman lazım. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Genişletmek için tıkla... bunu yap gerçekten ama dikkatli bak
Oğuzhan18 dedi: hangi modeli aldın merak ettim. ölü pixel olup olmadığını senin anlaman lazım. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Genişletmek için tıkla... bunu yap gerçekten ama dikkatli bak
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Eylül 2021 #6 Henüz ölmemişler, canlılar hala.
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 777 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 29 Eylül 2021 #7 laislabonita dedi: Henüz ölmemişler, canlılar hala. Genişletmek için tıkla... ya bu benim profilde neden windows filan gözükmüyor ?
laislabonita dedi: Henüz ölmemişler, canlılar hala. Genişletmek için tıkla... ya bu benim profilde neden windows filan gözükmüyor ?
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Eylül 2021 #8 mburakkarakas dedi: Ya bu benim profilde neden Windows falan gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Walla bilmiyorum usta telefondan girincede Apple logosu çıkıyor bende ekstra bir şey yapmadım.
mburakkarakas dedi: Ya bu benim profilde neden Windows falan gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Walla bilmiyorum usta telefondan girincede Apple logosu çıkıyor bende ekstra bir şey yapmadım.