F fasifrof Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Merhaba biraz önce sipariş verdiğim monitör geldi ve açtım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi yeşil kare var, nasıl düzelir acaba. Dosya Ekleri resim_2023-07-04_105843303.png 81,7 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Merhaba biraz önce sipariş verdiğim monitör geldi ve açtım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi yeşil kare var, nasıl düzelir acaba.
J Jerk Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 fasifrof dedi: Merhaba biraz önce sipariş verdiğim monitör geldi ve açtım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi yeşil kare var, nasıl düzelir acaba. Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücüleriniz güncel'mi?
fasifrof dedi: Merhaba biraz önce sipariş verdiğim monitör geldi ve açtım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi yeşil kare var, nasıl düzelir acaba. Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücüleriniz güncel'mi?
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Temmuz 2023 #3 fasifrof dedi: Merhaba biraz önce sipariş verdiğim monitör geldi ve açtım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi yeşil kare var, nasıl düzelir acaba. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünde gözüktüğüne göre ekran kartıyla ilgili bir sorun. Teknik Destek başlığında yeni konu açmanız daha iyi olur.
fasifrof dedi: Merhaba biraz önce sipariş verdiğim monitör geldi ve açtım. Fotoğrafta gözüktüğü gibi yeşil kare var, nasıl düzelir acaba. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünde gözüktüğüne göre ekran kartıyla ilgili bir sorun. Teknik Destek başlığında yeni konu açmanız daha iyi olur.
F fasifrof Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #4 Sad Frog dedi: Ekran görüntüsünde gözüktüğüne göre ekran kartıyla ilgili bir sorun. Teknik Destek başlığında yeni konu açmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açtım kapadım düzeldi hocam
Sad Frog dedi: Ekran görüntüsünde gözüktüğüne göre ekran kartıyla ilgili bir sorun. Teknik Destek başlığında yeni konu açmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açtım kapadım düzeldi hocam