Rigidtan Picopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 4 19 Nisan 2024 #1 Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı?
Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı?
C CikiBavyer Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 671 Çözümler 4 19 Nisan 2024 #2 Ekran Kartı ile Monitör ne alaka onu anlamadım.
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 19 Nisan 2024 #3 Rigidtan dedi: Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı? Genişletmek için tıkla... Sizin düzeltebileceğinizi düşünmüyorum. Servise verebilirsiniz belki.
Rigidtan dedi: Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı? Genişletmek için tıkla... Sizin düzeltebileceğinizi düşünmüyorum. Servise verebilirsiniz belki.
Latroy7 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #4 CikiBavyer dedi: Ekran kartı ile monitör ne alaka onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım görüntüyü ekran kartından alındığı için öyle demiş.
CikiBavyer dedi: Ekran kartı ile monitör ne alaka onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım görüntüyü ekran kartından alındığı için öyle demiş.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 19 Nisan 2024 #5 Rigidtan dedi: Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına zarar vermez ya da kısa devre yapmaz ama ekrana yayılabilir.
Rigidtan dedi: Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına zarar vermez ya da kısa devre yapmaz ama ekrana yayılabilir.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.060 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #6 Rigidtan dedi: Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, monitörde oluşan bir sorun ekran kartınıza genellikle zarar vermez. Özellikle de panelin çatlaması zarar vermez. Sadece sıkıntı monitörünüzde olur.
Rigidtan dedi: Merhaba, dün sinirlenip monitore sert bir yumruk attım. Üst kısım biraz çatladı ve mürekkep var şu an. Ekran kartına zarar verir mi veya patlar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, monitörde oluşan bir sorun ekran kartınıza genellikle zarar vermez. Özellikle de panelin çatlaması zarar vermez. Sadece sıkıntı monitörünüzde olur.