Monitörde oluşan lekeler nasıl temizlenir?

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar beyaz ekranda leke çıkıyor. Sadece parmak izi galiba. Onları neyle silebilirim?

Şu anlık elimde hiçbir temizleme aleti yo. K monitörlere özel neyle silebilirim şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bİm veya A101 de çok uygun fiyata 30'lu kutularda ekran, monitör, gözlük vs. silmek için ideal temizlik mendilleri satılıyor. Hem hoş bir kokusu var hem de silerken hiç iz bırakmıyor. Kullanıyorum memnunum en son 16TL civarında bir fiyatı vardı.

link atma şansınız var mı?

Altta linkini bıraktığım ürünü aldım geçen günlerde ve çok beğendim tavsiye ederim. Önce üzerindeki tozları alıp sonrasında içme suyuyla güzelce silince bir şey kalmıyor.

Evet bende ondan kullanıyorum hem çok uygun hem de içinde fazlasıyla var, bir mendille hem monitörü hem telefonu hem saatin ekranını siliyorum gerçekten iş görüyor.

Bahsettiğim ürün buydu, hem telefon hem pc hem monitör bir çok yerde işe yarıyor. Fiyatı çok ekonomik. Hem de bulunması kolay neredeyse her mağazada mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…