Monitörde oluşan yeşil çizgiler

yusufbaba16

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, dün işlemci ve RAM yükseltmesi yaptım. Bir sorun yoktu. Bugün oyuna girdiğimden 10 dakika sonra ekranda görülen şeritler çıkıyor. (HDMI to VGA kullanıyorum) Bozulmuş olabilir mi bilmiyorum. Sistemi kapat aç yapıyorum tekrar 10 15 dakika sonra yeşil çizgiler meydana geliyor. Nedendir? Destek bekliyorum.

IMG_20230531_194746.jpg
IMG_20230531_194727.jpg

Buna benzer bir sorun laptopu tvye hdmi ile bağlarken olmuştu. Kablo değiştirince sorun çözüldü. Dönüştürücü ile alakalı bir sorun olabilir. Farklı bir monitör ya da kasa ile deneyebilme şansınız var mı
Hocam şuanlik yok . Dönüştürücü temin edip deneyeceğim fakat bu kadar denk gelmesi şaşırtıyor bilemiyorum. Teşekkürler

Eğer sıfırlama sonrasında da aynı sorunu yaşıyorsanız aldığınız RAM veya işlemciden kaynaklı olabilir, ek olarak ekran kartının tam oturduğundan emin olun.
MemTest86 - Download now! RAM testi için.
Ultimate Boot CD - Overview Genel olarak donanım testi.
Cevap için teşekkürler . Dün ve sabah yoktu bir anda oyun oynarken ekran gitti geldi 10 defa sonra bu çizgiler meydana çıktı . Formatlık bir durum olacağını sanmıyorum.

Buna benzer bir sorun laptopu TV'ye HDMI ile bağlarken olmuştu. Kablo değiştirince sorun çözüldü. Dönüştürücü ile alakalı bir sorun olabilir. Farklı bir monitör ya da kasa ile deneyebilme şansınız var mı?
Hocam bilgisayarı tv ye bagladim ve sorun ortadan kalktı . Muhtemelen ya dönüştürücü ya monitör sıkıntılı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı