Monitörde Power ışığı yanıp sönüyor görüntü yok

cloved

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PC'yi ilk açışımda monitör Power tuşu yanıp sönüyor sonra kasadan restart tuşuna basınca düzeliyor neden oluyor olabilir acaba bıktım artık bir de saatim hep geri 2002'li yıllar.
Eski PC'm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PC'yi ilk açışımda monitör Power tuşu yanıp sönüyor sonra kasadan restart tuşuna basınca düzeliyor neden oluyor olabilir acaba bıktım artık bir de saatim hep geri 2002'li yıllar.
Eski PC'm var.

BIOS pilin bitmiş olabilir. Değiştirmen gerekiyor.

Anakart üzerindeki kondansatörler zamanla aşınarak veya PSU kaynaklı olarak arıza yapabilirler. Arada sırada görüntü gelmesi veya hiç gelmemesi bunu işaret eder. Bunun dışında RAM belleklerinizin ve ekran kartınızın pinlerini, hassas bir şekilde silgi ile silerek bakım yapabilirsiniz. Bunun dışında bu sorunun temek kaynağı, anakart üzerinde iş yapamaz hale gelen kapasitörlerdir. BIOS pilini yenisiyle değiştirmen gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı