Mutlu.p Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 107 25 Kasım 2023 #1 Merhaba monitörde tuhaf renkli çizgiler oldu sorunun monitorden kaynaklandigini dusunuyorum. C27G2ZE AOC Sinerji üzerinden almıştımFakat zaman içerisinde durduk yere böyle bir problem ortaya çıktı ve bu çizgiler bir açık bir koyu olup tekrarlıyor. Dosya Ekleri image.jpg 412,8 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba monitörde tuhaf renkli çizgiler oldu sorunun monitorden kaynaklandigini dusunuyorum. C27G2ZE AOC Sinerji üzerinden almıştımFakat zaman içerisinde durduk yere böyle bir problem ortaya çıktı ve bu çizgiler bir açık bir koyu olup tekrarlıyor.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 25 Kasım 2023 #11 Mutlu.p dedi: Televizyona bağladım hiçbir sorun yok.Eki Görüntüle 2029999 Genişletmek için tıkla... O zaman ya monitör panelinde ya kabloda ya da girişlerde bir sıkıntı vardır monitöre tekrardan bağlayıp deneyin belki temassızlık olabilir. Artı 0 Eksi
Mutlu.p dedi: Televizyona bağladım hiçbir sorun yok.Eki Görüntüle 2029999 Genişletmek için tıkla... O zaman ya monitör panelinde ya kabloda ya da girişlerde bir sıkıntı vardır monitöre tekrardan bağlayıp deneyin belki temassızlık olabilir.
KS KS Mutlu.p Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 107 25 Kasım 2023 #12 Hz'yi 240'a cektim ve biraz düzedi ama yine de biraz cizgi gozukuyor. Mutlu.p dedi: Hz'yi 240'a cektim ve biraz düzedi ama yine de biraz cizgi gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Kabloyu degistiricegim. Artı 0 Eksi
Hz'yi 240'a cektim ve biraz düzedi ama yine de biraz cizgi gozukuyor. Mutlu.p dedi: Hz'yi 240'a cektim ve biraz düzedi ama yine de biraz cizgi gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Kabloyu degistiricegim.