Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.737 Çözümler 27 18 Şubat 2024 #21 Gasijh dedi: Sorunun illa kasada veya monitörde mi olması lazım ara kabloda veya HDMI kablosun da veya ayarlarda bir şey olamaz mı? Genişletmek için tıkla... İşte bunu deneyerek göreceğiz.
Gasijh dedi: Sorunun illa kasada veya monitörde mi olması lazım ara kabloda veya HDMI kablosun da veya ayarlarda bir şey olamaz mı? Genişletmek için tıkla... İşte bunu deneyerek göreceğiz.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #22 Görsele bakınca monitör ömrünü tamamlamış gibi geldi bana.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.132 Makaleler 7 Çözümler 23 18 Şubat 2024 #23 midgardian dedi: Görsele bakınca monitör ömrünü tamamlamış gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Kablo ya da varsa dönüştürücü ölmüş olabilir. Bir yerden ödünç alıp deneyebilirsiniz. Aksi halde monitör gitmiş gibi bence de.
midgardian dedi: Görsele bakınca monitör ömrünü tamamlamış gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Kablo ya da varsa dönüştürücü ölmüş olabilir. Bir yerden ödünç alıp deneyebilirsiniz. Aksi halde monitör gitmiş gibi bence de.
G Gasijh Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 148 19 Şubat 2024 #24 FantastikTürk dedi: Kablo ya da varsa dönüştürücü ölmüş olabilir. Bir yerden ödünç alıp deneyebilirsiniz. Aksi halde monitör gitmiş gibi bence de. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü sıkıntılıydı ben de aynı fikirdeyim. Hala fırsayım olmadı götürmeye. Sonuçlanınca bilgilendiririm.
FantastikTürk dedi: Kablo ya da varsa dönüştürücü ölmüş olabilir. Bir yerden ödünç alıp deneyebilirsiniz. Aksi halde monitör gitmiş gibi bence de. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü sıkıntılıydı ben de aynı fikirdeyim. Hala fırsayım olmadı götürmeye. Sonuçlanınca bilgilendiririm.