G gokmenkryk Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Gece arkadaşlarımla oyun oynarken ekran bir anda karardı ve sinyal yok yazısı belirdi. Kasa çalışıyor, fanları dönüyor fakat monitörde sinyal yok. Sorun nedir?
Gece arkadaşlarımla oyun oynarken ekran bir anda karardı ve sinyal yok yazısı belirdi. Kasa çalışıyor, fanları dönüyor fakat monitörde sinyal yok. Sorun nedir?
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #2 Farklı bir HDMI ile denediniz mi? Veya VGA artık ne kullanıyorsanız yani. Artı 0 Eksi
KS KS G gokmenkryk Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 friedlich dedi: Farklı bir HDMI ile denediniz mi? Veya VGA artık ne kullanıyorsanız yani. Genişletmek için tıkla... Denedim, işe yaramadı. Artı 0 Eksi
friedlich dedi: Farklı bir HDMI ile denediniz mi? Veya VGA artık ne kullanıyorsanız yani. Genişletmek için tıkla... Denedim, işe yaramadı.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #4 RAM lerinizi kontrol ettiniz mi? Yanmış olabilir. Artı 0 Eksi
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 20 Şubat 2021 #5 Ekran kartı yerinden oynamış olabilir. Arkadaşın dediği gibi RAM problemi de olabilir veya RAM'leri çıkarıp takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ekran kartı yerinden oynamış olabilir. Arkadaşın dediği gibi RAM problemi de olabilir veya RAM'leri çıkarıp takmayı deneyin.
KS KS G gokmenkryk Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #6 423371 dedi: RAM lerinizi kontrol ettiniz mi? Yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Olumsuz bir şey görünmüyor. Söktüm taktım yine bir işe yaramadı maalesef. Artı 0 Eksi
423371 dedi: RAM lerinizi kontrol ettiniz mi? Yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Olumsuz bir şey görünmüyor. Söktüm taktım yine bir işe yaramadı maalesef.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #7 gokmenkryk dedi: Olumsuz bir şey görünmüyor. Söktüm taktım yine bir işe yaramadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayar varsa ona takıp deneyin. Gözle görülmez zaten. Artı 0 Eksi
gokmenkryk dedi: Olumsuz bir şey görünmüyor. Söktüm taktım yine bir işe yaramadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayar varsa ona takıp deneyin. Gözle görülmez zaten.
KS KS G gokmenkryk Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #8 friedlich dedi: Ekran kartı yerinden oynamış olabilir. Arkadaşın dediği gibi RAM problemi de olabilir veya RAM'leri çıkarıp takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını da söküp takmayı deneyeceğim. Ancak kendim yapamıyorum pek anlamadığım için anlayan bir arkadaşımı çağırmak zorundayım. 423371 dedi: Başka bir bilgisayar varsa ona takıp deneyin. Gözle görülmez zaten. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka bir bilgisayar yok. Teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
friedlich dedi: Ekran kartı yerinden oynamış olabilir. Arkadaşın dediği gibi RAM problemi de olabilir veya RAM'leri çıkarıp takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını da söküp takmayı deneyeceğim. Ancak kendim yapamıyorum pek anlamadığım için anlayan bir arkadaşımı çağırmak zorundayım. 423371 dedi: Başka bir bilgisayar varsa ona takıp deneyin. Gözle görülmez zaten. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka bir bilgisayar yok. Teşekkür ederim yine de.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #9 Ekran kartını sökün monitörün kablosunu VGA HDMI hangisi bilmiyorum onu anakarta bağlayıp görüntü almayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ekran kartını sökün monitörün kablosunu VGA HDMI hangisi bilmiyorum onu anakarta bağlayıp görüntü almayı deneyin.
KS KS G gokmenkryk Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #10 423371 dedi: Ekran kartını sökün monitörün kablosunu VGA HDMI hangisi bilmiyorum onu anakarta bağlayıp görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Bu da işe yaramadı. Artı 0 Eksi
423371 dedi: Ekran kartını sökün monitörün kablosunu VGA HDMI hangisi bilmiyorum onu anakarta bağlayıp görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Bu da işe yaramadı.