Entra_61 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 15 12 Şubat 2023 #1 Her günkü gibi normal kullanımdayken fareyi ekranın en kenarına sürüklediğim zaman ekranda çok hafif siyah bir çerçeve olduğunu fark ettim. Bu neden oluştu? Ve çözümü nedir?
Her günkü gibi normal kullanımdayken fareyi ekranın en kenarına sürüklediğim zaman ekranda çok hafif siyah bir çerçeve olduğunu fark ettim. Bu neden oluştu? Ve çözümü nedir?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 12 Şubat 2023 #2 Hocam bu anormal bir şey değil hemen hemen her monitörde böyle.
yiitolamadik Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 370 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Benim monitörümde bu siyah çerçeve daha büyük hocam, neredeyse her monitör böyle. Bir sorun yok merak etmeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2023
Benim monitörümde bu siyah çerçeve daha büyük hocam, neredeyse her monitör böyle. Bir sorun yok merak etmeyin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.198 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Şubat 2023 #4 Bence o oluşmadı. Hep vardı. Ben de Monster'a gidip sormuştum. Teknik servisteki adamı çağırdılar. Baktı. "Normal." dedi. Çok sorun yaşayınca sıfır laptop ile değişim yaptılar. Bu da aynı.
Bence o oluşmadı. Hep vardı. Ben de Monster'a gidip sormuştum. Teknik servisteki adamı çağırdılar. Baktı. "Normal." dedi. Çok sorun yaşayınca sıfır laptop ile değişim yaptılar. Bu da aynı.
Entra_61 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 15 12 Şubat 2023 #5 7-8 aydır kullanıyorum ben bu laptopu farketsem şimdi mi farkederim Bilmiyorum belki de ben paronayağım böyle şeylere çok takılıyorum keşke görmeseydim bunu şimdi aşırı takılıyor gözüm
7-8 aydır kullanıyorum ben bu laptopu farketsem şimdi mi farkederim Bilmiyorum belki de ben paronayağım böyle şeylere çok takılıyorum keşke görmeseydim bunu şimdi aşırı takılıyor gözüm