DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #1 Merhabalar bu gösterdiğim monitördeki siyah çizgiler normal bir şey mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhabalar bu gösterdiğim monitördeki siyah çizgiler normal bir şey mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 28 Haziran 2021 #2 Çözünürlük yetmiyor olabilir.
BaRonDeToT Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Benim de laptopta var ama kapağını oynatınca ara ara gelip gidiyor. Sebebini bende bilmiyorum.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Haziran 2021 #4 DMWM dedi: Merhabalar bu gösterdiğim monitördeki siyah çizgiler normal bir şey mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 1087323 Eki Görüntüle 1087325 Genişletmek için tıkla... Siyah dediğiniz yer görev çubuğu mu? Fotoğrafı biraz daha uzaktan çekerseniz güzel olur.
DMWM dedi: Merhabalar bu gösterdiğim monitördeki siyah çizgiler normal bir şey mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 1087323 Eki Görüntüle 1087325 Genişletmek için tıkla... Siyah dediğiniz yer görev çubuğu mu? Fotoğrafı biraz daha uzaktan çekerseniz güzel olur.
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Hocam monitöre 2 CM uzaklıktan bakıyorsanız bu siyah çizgileri görmeniz gayet normal.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #6 HasanHSYN dedi: Hocam monitöre 2 cm uzaklıktan bakıyorsanız bu siyah çizgileri görmeniz gayet normal. Genişletmek için tıkla... Yok hocam önceden yoktu. UserHakan dedi: Siyah dediğiniz yer görev çubuğu mu? Fotoğrafı biraz daha uzaktan çekerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam görev çubuğu değil fare imlecinin bitişindeki siyahlık. Camsille sildikten sonra böyle oldu ya da ben fark etmedim.
HasanHSYN dedi: Hocam monitöre 2 cm uzaklıktan bakıyorsanız bu siyah çizgileri görmeniz gayet normal. Genişletmek için tıkla... Yok hocam önceden yoktu. UserHakan dedi: Siyah dediğiniz yer görev çubuğu mu? Fotoğrafı biraz daha uzaktan çekerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam görev çubuğu değil fare imlecinin bitişindeki siyahlık. Camsille sildikten sonra böyle oldu ya da ben fark etmedim.