Monitörde siyah çizgiler var

husofaizen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PC aktif kullanın sırasında bir anda donuyor ve yeniden başlatıldığında bu tip siyah çizgilerin olduğunu görüyoruz. Sorun ekran kartında diye düşünüp 1650 Super Gaming X olan ekran kartını 4060 ile değiştirdim. Sorun hala devam etmekte.

Merhaba, PC aktif kullanın sırasında bir anda donuyor ve yeniden başlatıldığında bu tip siyah çizgilerin olduğunu görüyoruz. Sorun ekran kartında diye düşünüp 1650 Super Gaming X olan ekran kartını 4060 ile değiştirdim. Sorun hala devam etmekte.

Sorun yüksek ihtimal monitörde buradan ölü piksel testi yapar mısınız Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi

Merhaba demek ki monitörünüzde ölü piksel var garantisi bitmediyse göndermenizi tavsiye ederim onun dışında geçen bir şey değil.
hocam ama aktif kullanırken bir anda sistem dondu ve böyle olmaya başladı. Pc yi yeniden başlatırken bios ekranındaki yerler gri renk olup geri geliyor

Hocam ama aktif kullanırken bir anda sistem dondu ve böyle olmaya başladı. PC'yi yeniden başlatırken BIOS ekranındaki yerler gri renk olup geri geliyor.

Hocam donmasını bilemem ama testte gözüküyorsa ölü pikseldir garantiye vermenin dışında bir çözüm yok bir ihtimal sıkışmış piksel olabilir.

Hocam donmasını bilemem ama testte gözüküyorsa ölü pikseldir garantiye vermenin dışında bir çözüm yok bir ihtimal sıkışmış piksel olabilir.
hocam yeni monitör sipariş verdim zaten upgrade düşünüyordum. Hem ekran kartı hem monitör upgradelemiş oldum. Bunun haricinde sorun düzelmez ise sorun nereden kaynaklı olabilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı