Monitörde siyah leke oluştu

Hocam HDMI'da ya da portlarda sorun yok, monitör ekran üzerine düştü ve sorun direkt ekranda.

Dediğim gibi ekran panelle sorun oluştuysa çok büyük bir masrafını olur sıfır monitör almayı bile düşünebilirsin. Eğer LED'i sıkıntı çıkardıysa tahminen 200 600 TL tutabilir.

İfadeler: vsn
Durduk yere olduğunu söylersem bir şekilde anlayamazlar mı darbe aldığını?

Hocam o çok zor anlamamaları yani zaten kullanıcı hatası bulabilmek için binbir takla atıyorlar.

Hocam o çok zor anlamamaları yani zaten kullanıcı hatası bulabilmek için binbir takla atıyorlar.

Her türlü bir masraf çıkacak anlaşılan. Yapacak bir şey yok o zaman deneyeceğim şansımı. Belki de değiştirirler. Bir umut en azından

Her türlü bir masraf çıkacak anlaşılan. Yapacak bir şey yok o zaman deneyeceğim şansımı. Belki de değiştirirler. Bir umut en azından

Hocam yeni işe başlamış bir teknikere denk gelirsiniz umarım ve sizden kaynaklı olduğunu anlamaz(!)

Durduk yere olduğunu söylersem bir şekilde anlayamazlar mı darbe aldığını?

Anlama ihtimalleri var. Anlamama ihtimalleri de var. Ekranın içinde oluşan bir sorun bu. Dış kasada kırılma ya da ekranda çatlama gibi durum olsa hadi tamam. LED'in mürekkebi akmış gibi duruyor. Bunun için bu kadar strese girmeyin. Şansınızı deneyin diyorum. Bile bile ben yaptım demenin anlamı yok. İstediği kadar takla atsınlar.

Dış kasada çizik dahi yok. Sorun sadece ekranda, sanırım şansımı deneyeceğim hocam. Umarım olumlu dönüş olur.

Servise gönderin fiyat yüksek gelirse yaptırmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…